Tabu
PEOPLESlider

Lucian Viziru și-a petrecut Revelionul în spital: „Credeam că am făcut infarct pentru că…”

Lucian Viziru traversează o perioadă dificilă. Artistul în vârstă de 45 de ani este internat de 5 zile în spital, fiind suspectat de infarct.

Actorul și-a anunțat fanii, printr-un clip video urcat pe Youtube, de pe patul de spital, cu branula în mână. Le-a mărturisit tuturor că așa și-a început anul 2022, la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin atent sub supraveghere.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.”, a mărturisit el.

Lucian Viziru a mărturisit că inițial s-a crezut că a făcut infarct fiindcă avea mari dureri în capul pieptului. La primele analize de inimă rezultatele au ieșit negative. Ulterior, au ieșit pozitive și a apărut suspiciunea de infarct.

„Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

ARTICOLE SIMILARE

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă la 52 de ani. Secretul dietei sale

Andreea Damian

Antena 1, la cuțite cu Chefii. Postul de televiziune i-a dat în judecată pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

Andreea Damian

Un nou vaccin antiCovid! O veste bună: costă mai puțin

Andreea Damian

Criza a afectat și Palatul Buckingham. Ce decizie radicală a luat Regina

Andreea Damian

Cele două culori pe care să le porți pentru a atrage optimismul și stabilitatea în 2021

Andreea Damian

Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț

Tabu Tabu

Scrie un comentariu