Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lucian Viziru și-a petrecut Revelionul în spital: „Credeam că am făcut infarct pentru că…”

Lucian Viziru traversează o perioadă dificilă. Artistul în vârstă de 45 de ani este internat de 5 zile în spital, fiind suspectat de infarct.

Actorul și-a anunțat fanii, printr-un clip video urcat pe Youtube, de pe patul de spital, cu branula în mână. Le-a mărturisit tuturor că așa și-a început anul 2022, la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin atent sub supraveghere.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.”, a mărturisit el.

Lucian Viziru a mărturisit că inițial s-a crezut că a făcut infarct fiindcă avea mari dureri în capul pieptului. La primele analize de inimă rezultatele au ieșit negative. Ulterior, au ieșit pozitive și a apărut suspiciunea de infarct.

„Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

ARTICOLE SIMILARE

Cum integrezi cardiganul într-o ținută de petrecere la terasă

Andreea Damian

Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin

Andreea Damian

Doru Todoruţ de la Deepcentral, probleme cu fosta soție

Tabu Tabu

Pug-ul, un caine iubit de vedete

realitatea

Lady Gaga şi-a făcut un nou tatuaj inspirat de „A Star Is Born”

Andreea Damian

Zodiile care nu pot fi înșelate niciodată. Sunt cele mai înțelepte și simt totul

Andreea Damian

Scrie un comentariu