Home > Lifestyle > NICOLETA LUCIU a luat teapa! A zvarlit 5.000 de euro pe fereastra!!! Operatiile de MARIRE DE SANI vor fi gratuite in anumite conditii!

NICOLETA LUCIU a luat teapa! A zvarlit 5.000 de euro pe fereastra!!! Operatiile de MARIRE DE SANI vor fi gratuite in anumite conditii!

NICOLETA LUCIU a luat teapa maxima! Operatiile de MARIRE DE SANI vor fi gratuite in anumite conditii! Minsterul de resort va anunta oficial luni conditiile in care anumite interventii de chirurgie plastica vor putea fi decontate pana la 100% din bugetul asigurarilor de stat.

In cazul operatiilor de augmentare mamara  si remodelare plastica a sanilor, acestea vor fi decontate in felul urmator:

-100% pentru femeile care au depasit varsta de 30 ani si pot demonstra ca au alaptat cel putin un copil

-80% pentru femeile care au minimum 30 de ani, dar nu au copii

-60% pentru femeile intre 25 si 30 ani

-50% pentru femeile de orice varsta care pot dovedi, cu certificat de la psihiatru, ca au traume provocate de marimea si forma sanilor

Se poate face o pre-inscriere pe lista de asteptare a ministerului folosind formularul online pe care il vom publica maine AICI!

Asadar, daca nu se grabea, operatia recenta prin care si-a mai pus cate 500 ml in fiecare san – si care a costat aproape 5.000 euro – ar fi fost gratuita pentru NICOLETA LUCIU!

Articole asemanatoare
Gisele Bündchen
Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm
Mărire de sâni fără implanturi

Comenteaza acest articol

NICOLETA LUCIU a luat teapa! A zvarlit 5.000 de euro pe fereastra!!! Operatiile de MARIRE DE SANI vor fi gratuite in anumite conditii!

by   1 min
0