Home > Vedete > NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

Nicoleta Luciu (31 de ani) şi Zsolt Csergo (37 de ani) s-au decis să mai acorde o şansă căsniciei lor, mai ales că au împreună patru copii, însă sunt ferm convinşi că un trai liniştit vor putea duce doar departe de România. Reporterii ziarului Libertatea au aflat, în exclusivitate, că cei doi soţi plănuiesc să se mute, anul viitor, în America.
După Monica Gabor, Lili Sandu şi Anamaria Ferentz, plecate peste Ocean să-şi încerce norocul, şi Nicoleta Luciu vrea să emigreze în Statele Unite, împreună cu soţul ei, Z s o l t Csergo, dar şi cu cei patru copii ai lor. Potrivit unor persoane apropiate vedetei, stabilite în America, cea mai sexy mămică din România e tot mai decisă să facă acest pas, mai ales că lui Zsolt nu îi mai merg afacerile imobiliare: “Vorbim des cu Nicoleta. A fost şi pe la noi când a venit în vacanţă în America, împreună cu soţul său. Recent mi-a spus că vor să se mute şi ei în State, la Los Angeles. Ştiu că planurile sale sunt avansate, deja s-a interesat ce presupune această mutare. Nicoleta şi Zsolt au mulţi prieteni în SUA, atât în L.A., cât şi la New York”. Luciu va fi însă nevoită să-şi mai amâne puţin planurile, fiind acum implicată în mai multe proiecte (concerte, dar şi emisiunea “Vocea României”, unde a fost desemnată coprezentatoare, în locul Roxanei Ionescu).
Senzuala vedetă e convinsă că acest pas îi va îmbunătăţi viaţa de familie, că cei patru copii ai săi, Zsolt jr şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, vor putea creşte în linişte, departe de lumea zbuciumată a showbizului, şi că soţul ei, Zsolt, nu va mai călca strâmb cu fostele iubite din adolescenţă. Aşa cum de altfel s-a întâmplat în urmă cu trei luni, când omul de afaceri a fost surprins în braţele năbădăioasei Kinga Sebestyen, femeia care a fost la un pas de a le distruge căsnicia.

În urmă cu trei luni, soţul Nicoletei Luciu, Zsolt Cergo, a fost implicat într-un scandal de infidelitate, pe un iaht ancorat într-un port din Croaţia. El a fost surprins în compania unei brunete, Kinga Sebestyen (foto), despre care se spune că ar fi amanta sa de mulţi ani. După ce s-au sărutat, Zsolt a devenit violent cu însoţitoarea sa, pe care a lovit-o în faţă. Soţul Nicoletei a negat că ar avea o idilă cu cea care i-a fost şi angajată, în timp ce Kinga a evitat să facă vreun comentariu.
“Am două bone, una de noapte, alta de zi. Din când în când, mă mai ajută bunicile copiilor şi sora mea, Iuliana”, dezvăluia, recent, Nicoleta, care, în momentul în care se va stabili în SUA, va avea nevoie de mai multe baby-sitter, ţinând cont de faptul că e puţin probabil să le care după ea pe bunici şi pe sora ei.

Mai mult: Nicoleta Luciu ia viaţa de la capăt în America – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

NICOLETA LUCIU pleaca definitiv in Statele Unite?

by   2 min
0