Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Unele celebrități sunt pline de zel, nepoliticoase și, în general, răutăcioase cu cei cu care lucrează. Nu și Keanu Reeves, actorul de 54 de ani, născut în Liban. Starul din Matrix se simte canadian, dar locuiește de ani buni în Statele Unite.

Keanu Reeves este un artist complet – s-a ocupat de muzică, film, producție, regie și scenariu. și-a început cariera actoricească la începutul anilor ’80, dar a cunoscut faima abia la începutul anilor ’90. Apoi și-a deschis propria companie de producție.

De-a lungul timpului, mai multe surse din apropierea actorului au confirmat că Reeves, care are o stea pe Hollywood Walk of Fame, a donat bani copiilor bolnavi de cancer. Dar nu îi place să vorbească despre asta. De asemenea, și-a arătat generozitatea și față de echipele din spatele camerelor de filmat.

Keanu Reeves a fost protagonistul unor întâlniri cu oameni obișnuiți pe care i-a uimit prin simplitatea și modestia lui. Este și cazul unei persoane care a povestit pe rețeaua de socializare Reddit un astfel de episod inedit: „La sfârșitul anilor ’90, abia terminasem facultatea și aveam prima mea slujbă ca designer asistent pe platoul de filmare al producției <<Chain Reaction>>, în care Keanu juca cu Morgan Freeman. În fiecare zi din ultimele săptămâni de filmare, Keanu i-a cinstit pe cei din echipa tehnică și pe muncitori de jos, printre care eram și eu, cumpărându-le mâncare la micul dejun și prânz. Era un tip foarte amabil cu care ți-era drag să lucrezi. De atunci, am lucrat în peste 30 de platouri de filmare și n-am mai întâlnit un actor atât de generos și de prietenos ca el. Cei mai mulți actori cu care am lucrat gândesc că sunt mai buni ca noi. Keanu, în schimb, era foarte apropiat și avea o inimă bună”, a povestit utilizatorul bo2dd2 pe Reddit.

În 2009, Keanu Reeves dezvăluia pentru Ladies Home Journal că a pus bazele unei fundații care sprijină copiii bolnavi de cancer. Potrivit cotidianul britanic Daily Mail, Keanu Reeves a strâns până acum prin fundația sa în jur de 100 de milioane de dolari pentru donații pe care le-a făcut spitalelor de copii. Starul a explicat că nu-i place să vorbească despre asta. „Am o fundație privată care este activă de cinci sau șase ani și oferă ajutor pentru câteva spitale de copii și pentru cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi leg numele de asta, eu doar las fundația să facă ce trebuie”, a spus el cu modestie.

ARTICOLE SIMILARE

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Andreea Damian

Reteta de toamna – Pumpkin Spice Latte

realitatea

Noul film cu Winnie de Pluş a fost interzis în China. Motivul este surprinzător

Andreea Damian

Brad Pitt iese la atac. Cum o desființează pe Angelina Jolie

Andreea Damian

De ce pierderea unui idol se simte ca atunci când ai pierdut pe cineva drag

Andreea Damian

De ce înșală femeile? Întrebarea și-a găsit, în sfârșit, răspunsul

Andreea Damian

Scrie un comentariu