Tabu
Image default
lifestyle

Lucruri de evitat într-un cazinou

Multe lucruri pot merge prost atunci când este prezent mult alcool și toată lumea se distrează. Atunci când te distrezi de minune într-un cazinou, trebuie să respecți totuși și regulile. Iată câteva lucruri pe care nu ar trebui să le faceți absolut niciodată într-un cazinou pentru a evita să dați peste un agent de securitate uriaș. Iar dacă preferați totuși să vă încercați norocul online, nu uitați să beneficiați de rotiri gratuite fara depunere.

Nu te gândi că poți câștiga de fiecare dată.

Nu ar trebui să joci deloc dacă nu ai destui bani de pierdut. Nu uita că nu vei câștiga de fiecare dată. Realitatea este că raportul câștig/pierdere crește cu cât joci mai mult timp. Evitați să puneți totul la bătaie.

Nu vă grăbiți să mergeți la bancomat când nu mai aveți bani

Când rămâi fără bani, nu alergați la bancomatul care este extrem de aproape de cazinou. Aceasta nu este o mișcare inteligentă. În plus, evitați să luați avansuri în numerar de pe cardul de credit. Faptul că sunteți un jucător compulsiv este evident din acest lucru. Din această cauză, este mai simplu pentru cazinouri să vă fure banii din portofel.

Nu încercați să vă câștigați mijloacele de trai

Hollywood-ul face o treabă teribilă în ceea ce privește reprezentarea cazinourilor. O persoană care intră cu nimic pleacă cu mai mult decât are nevoie de fapt. Acest lucru nu se întâmplă niciodată. Niciodată! Nu riscați ceea ce aveți deja pentru a obține ceea ce credeți că puteți câștiga. Ai putea sfârși prin a arunca totul pe apa sâmbetei. Nu fiți lacomi.

Evitați cazinourile care nu oferă băuturi gratuite

Un alt mod în care cazinourile îți cer bani pe care îi poți folosi pentru a juca este prin taxarea băuturilor. În cazinouri, băuturile sunt din partea casei. Evitați să vizitați cazinouri care nu oferă băuturi gratuite.

Beți cu mare atenție

Deși băuturile sunt oferite gratuit, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le beți pe toate. Nu! Beți cu mare precauție. Evitați să fiți violent și să vă luați la harță cu ceilalți. Se poate chiar să primești interdicție în cazinou. Asta există, da. Fiți extrem de prudent când beți.

Nu vă purtați urât cu ospătarul sau cu dealerul dvs.

Persoanele care se ocupă de cocktailuri se bazează pe salarii destul de mici. Vă rugăm să nu vă purtați urât cu ei. Dați-le un bacșiș bun, dacă aveți bani, iar dacă nu, acordați respesctul cuvenit pe care doriți să-l primiți la rândul dumneavoastră

Nu împrumutați bani de la prietenul dvs.

Acest concept este la fel de îngrozitor ca și cum ai merge la un bancomat și ai retrage bani pentru a juca. Cu excepția faptului că atunci când retragi bani de la un bancomat, riști să îți pierzi proprii bani. Dacă îi împrumutați de la un prieten, riscați să vă pierdeți atât banii proprii, cât și pe ai lui. O idee proastă!

Nu vă așezați la o masă tăcută

Alegeți o masă care creează cel mai mare zgomot în permanență. Dacă oamenii fac zgomot, înseamnă de obicei că fie beau, fie se distrează. Care este, de asemenea, motivul pentru care ați vizitat inițial cazinoul.

Dacă sunteți începător, jucați jocuri cu șansă pură și nu cu abilități

Dacă sunteți la început, nu ar trebui să încercați să fiți prea deștept, scoțând bani din buzunar și dându-i cazinoului. Joacă de la început doar jocuri care depind de șansă sau noroc; aceste jocuri nu necesită abilități speciale pentru a câștiga. Când vă simțiți în largul dumneavoastră, puteți trece la jocurile care necesită îndemânare și vă puteți îndrepta spre masa de ruletă.

Concluzie

Vă dorim multă distracție în cazinou. Totuși, pentru a profita la maximum de timpul petrecut, asigurați-vă că respectați indicațiile menționate mai sus. De asemenea, vă rugăm să ne împărtășiți experiențele dvs. legate de cazinou.

ARTICOLE SIMILARE

ANDREA BOCELLI va avea invitati speciali pentru concertul din primavara!

Carmen Bruma: “Sunt regina salatelor”!

Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

Andreea Damian

CATALIN BOTEZATU – al treilea infarct! FOTO

Will şi Grace se reunesc!

realitatea

Reese Witherspoon vrea să cumpere casa lui Brad Pitt

realitatea

Scrie un comentariu