Home > Agenda > stiri > Lui Ewan McGregor îi plac rolurile de homosexual

Lui Ewan McGregor îi plac rolurile de homosexual

După cum știe toată lumea, cariera nud a lui Ewan McGregor este una dintre cele mai bogate la Hollywood. Actorul a apărut gol și din față și din spate și din părți în mai multe filme decât oricare alt actor celebru. Printre acestea Transpotting, Pillow Book, Velvet Goldmine și Young Adam.

De curând actorul a acceptat să vorbească despre goliciunea în fața camerei, dar și rolurile lui cu tentă homosexuală pentru revista gay, Out. Interviul coincide și cu apropiata peremieră a filmului I Love You Phillip Morris, film în care Ewan se iubește cu Jim Carey.

În ceea ce privește nuditatea care pare să nu-l incomodeze deloc, McGregor a declarat că prima dată a apărut gol pe scenă în timpul școlii și recunoaște că l-a cuprins un fel de plăcere amețitoare și un sentiment de putere. Nu s-a rușinat deloc, ba mai mult, în timpul filmărilor pentru Pillow Book nici măcar nu se mai îmbrăca între secvențe.

Nici rolurile de homosexual nu-l incomodează! Ewan a trebuit să sărute un bătrân japonez în același Pillow Book, iar asta nu a fost decât o nouă experiență pentru el. Cât despre sărutul cu Jonathan Rhys Meyers în Velvet Golmine, chiar i-a plăcut. Scena s-a derulat la sfârșitul unei zile de filmare, iar McGregor recunoaște că i-a pus sângele în mișcare. "Ca heterosexual, îmi place să mă sărut cu alți bărbați în filme și să joc roluri de homosexual pentru că este ceva nou pentru mine", a încheiat el.


Comenteaza acest articol

Lui Ewan McGregor îi plac rolurile de homosexual

by realitatea   1 min
0