Tabu
Image default
FASHION

Lumea unui designer

Irina Marinescu, „la junne fille de mode”, este una dintre cele mai „proaspete” apariții pe scena fashionului românesc. Colecțiile acesteia, inspirate de lumea naivă și ludică a copiilor sau de perioada retro, au toate un numitor comun: aerul tineresc și foarte actual.

Olah Gyarfas
este responsabil pentru label-ul Rozalb de Mura pe care l-a creat împreună cu prietenii săi și prin intermediul căruia sprijină fusionul. În afară de asta, acum doi ani, creativitatea i-a fost observată și recompensată la Viena de către Unit F büro für mode care l-a desemnat „cel mai bun tânăr designer din Europa Centrală și de Est“.

Carla Szabo a debutat pe scena fashionului local cu accesoriile pe care le-a creat pentru colecția Anei Maria Lungu, „Grădina Deliciilor”, acum 3 ani, la Iași Fashion Week. Universul său, populat de libelule, gândăcei, broscuțe și alte insecte create de ea, are ceva magic și foarte greu de simțit altfel decât intrând în el. După Zebra Society, cel mai rafinat și creativ concept store pe care l-a avut Capitala, Carla și-a deschis un boutique în centrul vechi al Bucureștiului, în care domnesc accesoriile ei minunate.

Mihaela Glăvan, creatoarea liniei de încălțăminte Sepala, și-a lansat prima colecție de pantofi în anul 2005. În 2007, la Săptămâna Modei de la Iași, și-a prezentat prima colecție destinată bărbaților. Sepala a devenit, peste noapte, un brand puternic și cu notorietate, așa încât, pe lângă faptul că multe vedete locale îl preferă, a ajuns să fie exportat în țări ca Dubai și America.

ARTICOLE SIMILARE

Piele pe piele

realitatea

Barbiecore sau cel mai rapid mod de a te simți ca și cum ai trăi într-o lume Barbie

Andreea Damian

Vintage fan: Geanina

realitatea

Halle Berry pe coperta Vogue US

realitatea

Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă

realitatea

Primul model cu sindrom Down în echipa Victoria’s Secret

Andreea Damian

Scrie un comentariu