Home > Lifestyle > Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că FIUL EI AR FI MURIT! “Aţi făcut un băiat care avea tot viitorul înainte SĂ SE SINUCIDĂ”

Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că FIUL EI AR FI MURIT! “Aţi făcut un băiat care avea tot viitorul înainte SĂ SE SINUCIDĂ”

Numai mamă să nu fii într-o astfel de situaţie! Şocul vieţii pentru îndrăgita cântăreaţă Luminiţa Anghel a venit  pe Facebook, unde a citit că fiul ei ar fi murit şi că ceilalţi colegi deplâng decesul acestuia, pe aceeaşi reţea de socializare.

Din fericire, “vestea” nu s-a dovedit a fi decât o glumă proastă făcută de colegii de licei ai lui David: “Ai plecat prea devreme dintre noi..dar cum se spune, când intri intr-o grădină iei florile cele mai frumoase, nu buiurenile. Trebuie să moară un băiat ca el ca să incetaţi cu bârfele?! Sunteţi multumiţi de ceea ce aţi realizat? Aţi reuşit să faceţi un băiat care avea tot viitorul inainte să se sinucidă , fiţi mandri de asta, simtiti-va puternici ca ati reusit să-l faceti sa se spânzure din cauza voastră. Gândiţi-vă cum se simte mama lui.. cum s-ar simţi părinţii voştri?… David, nu vei fi uitat niciodată! Vei rămâne viu in sufletele si amintirile noastre!”, este mesajul apărut pe Facebook, care a făcut-o până şi pe cântăreaţă să se sperie, în primă fază.

David, care de altfel este bine sănătos, a postat şi un răspuns pe contul lui de Facebook, mesaj pe care ulterior l-a şters. “Nu am murit ! A fost o glumă făcută de nişte persoane care nu mă suporta. Prietenii adevăraţi s-au speriat foarte tare! Hai să fim oameni şi să nu ne jucam cu moartea”.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 7 octombrie!
LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!
LUMINITA ANGHEL in pericol sa-si piarda copilul
Luminita Anghel isi pune silicoane: “Dupa ce nasc, imi remodelez sanii!”

Loading...

Comenteaza acest articol

Luminiţa Anghel a aflat pe Facebook că FIUL EI AR FI MURIT! “Aţi făcut un băiat care avea tot viitorul înainte SĂ SE SINUCIDĂ”

by   1 min
0