Home > Agenda > stiri > Luminita Anghel, cu LACRIMI in ochi: “E dramatic ce se intampla cu fiica mea!”

Luminita Anghel, cu LACRIMI in ochi: “E dramatic ce se intampla cu fiica mea!”


Luminita Anghel intentiona sa o adopte pe Maria, o fetita abandonata de mama ei  intr-un centru de plasament, cu promisiunea ca o va lua acasa dupa un an. Acum insa, dupa patru ani, mama naturala s-a intors  si este hotarata sa o recupereze cu orice pret.

Luminita Anghel a ramas fara cuvinte. “Sunt stupefiata de ce aud de la aceasta persoana. Nu am crezut ca se poate intampla asa ceva. Eu nu o cunosc personal pe aceasta femeie, nu am avut o relatie personala cu ea. Imi pare rau de ce se intampla, dar nu pentru mine, pentru micuta noastra, pentru Maria. Ceea ce am auzit in seara asta este foarte dramatic pentru noi”, a spus cantareata, la WOWbiz.

Luminita a povestit, aproape plangand, ca femeia a venit chiar si la ea acasa, insa nu s-au intalnit. “A venit in fata casei, nu era nimeni acasa. Eu eram la TVR, Maria si David erau la scoala si sotul meu la serviciu. Nu stiu de ce nu a mers la institutia de unde am luat-o pe Mariuca si a venit la mine acasa. Nu stiu de unde a scos aceasta poveste ca am vrut sa o cumpar pe Mariuca de la ea. De ce a venit ea acum sa tulbure echilibrul emotional? O iubeste cu adevarat?”, se intreaba artista.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 7 octombrie!
LUMINITA ANGHEL – 8 ani de puscarie! Legatura cu Andra, Pepe sau Alex Velea!
LUMINITA ANGHEL in pericol sa-si piarda copilul
Nu a mai vazut-o de 9 luni! Mesajul Monicăi Gabor pentru fiica ei

Loading...

Comenteaza acest articol

Luminita Anghel, cu LACRIMI in ochi: “E dramatic ce se intampla cu fiica mea!”

by   1 min
0