Tabu
Image default
LIFESTYLE

Luna inimii cu Becel

Luna Septembrie este Luna Inimii iar Becel îi ajută pe români să își verifice nivelul colesterolului din sânge. Astfel, cei care cumpara Becel in aceasta perioada pot merge cu folia protectoare de sub capac la cel mai apropiat centru Medsana pentru a beneficia gratuit de verificarea nivelului colesterolului (colesterol total, colesterol HDL), o consultatie gratuita pentru interpretarea rezultatelor si o reducere de 10 % pentru analize suplimentare.

Scopul campaniei Becel este de a trage un semnal de alarma privind pericolul pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanatatea inimii . Iar luna septembrie, Luna Inimii, este momentul potrivit pentru ca fiecare dintre noi sa se preocupe de sanatatea inimii sale si a celor dragi. “2 din 3 romani sufera de afectiuni cardio-vasculare. Dacă tu ești bine, ai grijă de inimile celor dragi! Ajută-i să-și verifice colesterolul!” – acesta este mesajul Becel. Mail multe info la tel verde – 0800 150 150.

Becel este o margarina de noua generatie care, prin continutul sau bogat in grasimile elentiale Omega 3 si Omega 6, ajuta in lupta impotriva colesterolului. Numele Becel este o prescurtare a expresiei Blood Cholesterol Lowering (BCL) si arata, o data in plus, scopul pentru care a fost creat de cercetatorii Unilever. Distribuita initial doar prin intermediul farmaciilor, Becel este astazi consumata de 12 milioane de oameni din 29 de tari.

ARTICOLE SIMILARE

TOPMODEL desfigurata de iubitul milionar! FOTO de groaza!

Khloé Kardashian şi Lamar Odom divorţează!

Care sunt cele mai importante sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti cel mai bun set de lenjerii de pat

realitatea

Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! “A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat”!

MARUTA si ANDRA ofertati de Antena 1! SIMONA GHERGHE – out?

Nea Marin a vrut sa o calce in picioare pe Ruby! “Te inec!”

1 comentariu

MariaTom 30 September 2010 at 12:32

Am facut acum doua zile analizele. Nu prea aveam nevoie, dar a fost singura modalitate sa o fac pe mama mea, care e o fricoasa incurabila, sa mearga sa isi faca analize 🙂 Asa ca a fost foarte bine-venita campania asta 😛

Răspunde

Scrie un comentariu