Home > Lifestyle > Stiri > LUX SCLIPITOR în casa Oanei Zăvoranu. Cristale Swarovski pe prosoape, oglinzi și decorațiuni în valoare de ZECI DE MII de EURO!

LUX SCLIPITOR în casa Oanei Zăvoranu. Cristale Swarovski pe prosoape, oglinzi și decorațiuni în valoare de ZECI DE MII de EURO!

Oana Zăvoranu și-a redecorat apartamentul din buricul Bucureștiului, investind zeci de mii de euro pentru a-l aduce pe gustul ei. Predomină alternanța alb-negru, oglinzile și cristalele Swarovski sunt întâlnite peste tot, de la spătarele scaunelor, la mânerele dulapurilor și până la prosoapele folosite la baie. De altfel, Oana recunoaște că are o adevărată pasiune pentru “oglinzi, swarovski, sclipici, tot ceea ce este glamour și sclipitor”.
“Am o boală veche, sunt disperată după oglinzi, swarovski, tot ce e glamour şi tot ce e sclipitor. Cine mă iubeşte, mă iubeşte aşa, sunt dezordonată, dar are cine să strângă după mine. Perioada Crăciunului e fabuloasă pentru mine, mă bucur extraordinar de mult când văd luminiţe, beteală, totul strălucitor. Am pe puţin 300 de perechi de pantofi, nu le-am numărat, dar promit că o să o fac. Am 300-400 de perechi de blugi, multe sunt cu etichetă, dacă mi-ar fura cineva câte o pereche de blugi în fiecare zi cred că m-aş prinde în jumătate de an” a spus Oana la CANCAN TV.

Articole asemanatoare
zavoranu oanu
N-ai să crezi cum arata Oana Zăvoranu în urmă cu 30 de ani
Mirela Retegan și Zurli ajută o familie cu șapte copii să aibă o șansă nouă la viață
casa
Cum arată casa pe care un puști de 13 ani și-a construit-o cu doar 1.500 $
Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal

Comenteaza acest articol

LUX SCLIPITOR în casa Oanei Zăvoranu. Cristale Swarovski pe prosoape, oglinzi și decorațiuni în valoare de ZECI DE MII de EURO!

by   1 min
0