Tabu
Image default
lifestyle

Luxul pentru bebelusii celebri

E deja normal să găsești în colecțiile marilor designeri și linii pentru copii, iar între ele, mici bijuterii vestimentare sau accesorii absolut minunate pentru cel mai mic membru al familiei. De fapt, hai­nele de lux pentru copii acoperă acum piața, de la jeans și jachete până la ro­chițe, pantofiori și bijuterii. Banii in­vestiți într-un ca­dou de lux pentru copii sunt des­tul de multicei, dar compen­sează satisfac­ția cum­­părării u­nui dar special, chiar dacă nu e un lucru de care copilul nu se poate lipsi.

Suzete cu diamante

În nișa luxului pentru bebeluși, suzetele ocupă un loc aparte. Sosirea pe lume a unui copil e întâmpinată de familie cu scutece delicate, păturici călduroase din cea mai fină lână sau jucării ecologice. Dacă gustul părinților e ceva mai extravagant sau… mai scump, suzeta poate să fie elementul care face diferența. Shop5thAve­nue.com are în oferta sa specială o suzetă cu trei diamante albe, despre care se spune că a fost cumpărată pentru a fi făcută cadou și fetiței cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie, Shiloh. La cerere, suzetele din această ofertă pot fi personalizate cu rubine, safire sau smaralde ori adăugându-se inițialele copilului. Prețul unei asemenea suzete: 17.500 de dolari.

Cărucioare antipaparazzi

Åži căruciorul pentru plimbările liniștite poate fi găsit în varianta luxury. Modelul cel mai des întâlnit printre vedete este Orbit, mai ales pentru acoperișul său special care ține soarele departe de micuții răsfățați, dar care-i și protejează de agresiu­nea paparazzilor, contra a numai 900 de dolari. Patrick Demp­sey, frumușelul din „Grey’s Anatomy“, își plimbă odras­lele, ge­me­nii Sullivan și Darby, cu un asemenea cărucior.

Dormitoarele ecologice

Camerele copiilor beneficiază întotdeauna de detalii sofisticate create de designeri de renume a căror valoare se exprimă în 5-6 cifre. Probabil că ați auzit deja că Halle Berry a pregătit o cameră foarte eco pentru fetița ei Nahla Ariela Aubry. Atentă la detaliile culorilor, materialelor și consumului de energie, Halle are acum nu doar un dormitor, ci două pentru fetița ei; unul în casa din Beverly Hills și altul în casa din Malibu.

Cel mai scump obiect din dormitorul din Beverly Hills este patul realizat din lemn ivoire cu decorațiuni verzi care a costat 1.395 de dolari. Sal­­teaua e din materiale organice și costă 195 de dolari, iar ju­căriile de deasupra pătuțului sunt și ele din materiale organice și ecologice și costă 200 de dolari. În casa din Malibu pătuțul este din lemn cu accente din oțel și are o platformă care-i permite să fie ajustat pentru trei greu­tăți diferite pe măsură ce copilul crește.

Distracția cea mai simpatică vine, însă, la sacoșele pentru scutecele de unică folosință, pentru că Hally și soțul ei, Gabriel, au modele diferite. Sacoșa mamei este Go Go din piele gri și costă 485 de dolari, în timp ce a tatălui este la fel de fashionable, doar că e un pic mai ieftină (138 de dolari). Pe vremea când era însărcinată, dar și îndrăgostită de Ke­vin Feder­line, Britney Spears a achiziționat pentru dormi­torul be­belușului, nenăscut încă, un candelabru de 1.200 de do­lari și un dulap din lemn alb de 3.365 de euro. Între timp, copiii sunt la Kevin, iar el are alt mobilier acasă.

Couture pentru bebeluși

Nu-și doresc să le fie fotografiați copiii decât dacă scot mulți bani din asta (fie și pentru caritate), dar dacă tot îi arată, de ce să nu fie îmbrăcați astfel încât să lanseze noi tendințe? Poate cel mai răsfățat copil la acest capitol este micuța Suri Cruise. Perfect asortată și coafată, cu ore la sala de sport și cu o garderobă plină de Cavalli, Dior și Burberry, Suri e în topul celor mai bine îmbrăcați copii și are doar 2 ani și jumătate. În plus, este și imaginea colecției pentru co­pii a lanțului de magazine Gap.

Răsfăț pentru mămici

Să ai un copil poate să fie o mare bucurie, o experiență care îți schimbă viața, dar fie că recunosc, fie că nu, și celebritățile trebuie să înfrunte, pe perioada maternității, aceleași chinuri ca orice femeie. În darurile de lux pentru mămicile celebre s-au gă­sit întotdeauna produse pentru acnee sau vergeturi. Rebecca Rom­jin este una dintre actrițele care nu s-au sfiit să povestească des­pre loțiunile și cremele pe care le-au folosit pe perioada sar­cinii pentru a face față acneei și vergeturilor. Pentru ea au fost eficiente produsele Belli Skinkare, create de Jason și Annette Rubin în 2002 care se bazează pe o tehnologie eco friendly și care sunt supranumite în lumea mamelor celebre „cele mai sigure produse pentru îngrijirea tenului”.

Dar din dar se face rai

Când în viața ta intră un bebeluș, prioritățile ți se schimbă, iar pentru unele celebrități asta înseamnă și că devin mai atente și mai responsabile în societate. Ben Afleck și soția sa, Jennifer Gar­­ner și-au botezat fetița într-o ceremonie cu temă: au rugat invitații să aducă daruri pentru copiii săraci, iar prin fundația pe care au creat-o dându-i numele micuței lor, Violet, au fă­­­cut fericite câteva sute de familii. Nicole Richie și Joel Madden au organizat un botez cu tema „Vrăjitorul din Oz” și i-au rugat pe toți invitații nu doar să vină costumați, ci să și facă o donație pentru Fun­dația Richie Madden prin care ajută copiii nou-născuți din fami­lii­le să­race.

Pentru aceeași fundație, Nicole a scos la licitație că­ruciorul pe care Paris Hil­ton i l-a făcut cadou la nașterea fiicei ei, Harlow. Cu banii obținuți, la care a mai făcut câteva adăugiri, Ni­­cole a organizat recent o petrecere pentru 100 de mame sau vii­toa­­re mame care erau înscrise la o clinică gratuită, oferind fie­căreia trusouri complete pentru bebeluși. „Fețele lor uimite au fost cel mai frumos dar pentru noi, de neprețuit”, a spus Richie după petrecerea ale cărei costuri se pare că au depășit 200.000 de dolari.

Artă pentru nou-născuți

Lumea luxului nu poate fi concepută fără obiecte de artă, dar un bebeluș de câteva luni e departe de a înțelege creațiile artistice indiferent de ce semnătură ar purta ele. Așa că e mai ușor ca ei, micuții, să fie punct de inspirație pentru operele de artă; plus că e și mai rentabil. Numai că, uneori, ideile artiștilor te lasă fără cuvinte. Anul trecut la Galeria Capla Kesting Fine Art din Brooklyn, artistul Sean Preston (același care a realizat o statuie cu Britney Spears născând pe cale naturală deși cântăreața și-a adus copiii pe lume prin cezariană) a mai produs o operă de artă controversată: o statuie de bronz reprezentând primele excremente ale lui Suri Cruise.

Oricât ar părea de nebunească ideea, conform proprietarului Galeriei, David Kesting, respectiva creație artistică nu e doar un frumos memento pentru familie, ci și un comentariu la societatea de astăzi care acordă prea multă atenție cele­brităților în defavoarea unor subiecte mult mai importante.

ARTICOLE SIMILARE

Ceva nou cu Mario Fresh

Copiii lui Michael jackson, implicați într-un accident auto

realitatea

Ce va cânta diseară Susan Boyle la America’s Got Talent

realitatea

Paris Hilton de criză

realitatea

Milla Jovovich renunță la Hollywood și la actorie

realitatea

Bustul lui CARMEN BRUMA infloreste constant! FOTO

Scrie un comentariu