Home > Lifestyle > Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

Haine si accesorii scumpe, conturi care cresc de la un minut la altul, vacante in Dubai si o munca deloc solicitanta, intr-un birou mai mult decat confortabil? Desi suna prea bine pentru a fi adevarat, acestea nu sunt fabulatii; pur si simplu, asa arata viata unui model de videochat de la Glamour Studio. Luxul a devenit deja o rutina pentru fetele care lucreaza in acest studio, asa ca, pentru ele, niciun moft nu este prea scump.

“De cand lucrez aici, nu am mai trait senzatia de a-mi dori fara sa-mi pot permite. Si nu vorbesc doar de lucrurile materiale!”

Dana este una dintre fetele care lucreaza la Glamour Studio si care a reusit sa castige incasari fabuloase chiar dupa 6 luni de munca.

De cand lucrez aici nu am mai trait senzatia de a-mi dori ceva fara sa-mi pot permite…si nu vorbesc doar de lucrurile materiale. Dupa primele 7 luni de munca in acest studio nu doar ca am reusit sa fac foarte multi bani, incat sa imi pot plati avansul pentru apartamentul in care locuiesc acum, dar am invatat multe lucruri despre cum pot pune pe jar un barbat, chiar si cand am hainele pe mine. Atat banii pe care i-am adunat in conturile mele, cat si abilitatile pe care le-am deprins de la trainerii de aici m-au ajutat sa imi permit tot ce imi doresc, fie ca vorbim despre un lucru material, sau despre un barbat. Faptul ca la serviciu interactionez virtual cu multe tipologii de oameni m-a ajutat sa capat incredere in mine si sa devin o femeie mai puternica si mai atragatoare, lucru care mi-a adus beneficii in viata personala; in prezent am o relatie cu un barbat caruia nu i-am ascuns faptul ca fac videochat, pentru ca nu este o rusine.”

“Viata pe care o am de cand lucrez la Glamour Studio este total diferita! Ceea ce inainte consideram a fi un lux, acum a devenit rutina, obisnuinta: Dubaiul nu mai e doar un vis”

“Inainte aveam un job mediocru, ce-mi aduce venituri care nu-mi permiteau nici macar un city break. Acum, pot sa calatoresc oriunde imi doresc, pentru ca dispun si de timp, dar si de bani. Programul la studio mi-l stabilesc in functie de preferinte, iar acest lucru nu imi influenteaza incasarile. Cu toate acestea, nu cheltui mult nici in vacante, pentru ca iesim destul de des, noi, fetele de la studio, impreuna cu restul echipei. Mi-amintesc ca anul trecut am fost in Luxemburg, unde am mers pentru un training de perfectionare, dar ne-am si distrat pe cinste. Luna aceasta incerc sa ma autodepasesc, pentru ca la studio avem un concurs in care premiul oferit este o vacanta de 5 stele in Dubai, pentru doua persoane! Imi doresc sa castig, cred ca am sanse destul de mari. Luna trecuta am castigat o poseta Valentino, tot pentru faptul ca am fost perserverenta…de cand lucrez aici sunt obisnuita cu astfel de lucruri, la care inainte nici macar nu puteam sa visez.

Dana este doar unul dintre fetele care au ajuns sa aiba tot ce si-au dorit, datorita faptului ca lucreaza la Glamour Studio. De fapt, ea reprezinta exemplul concret pentru care nu mai este de mirare ca numarul de angajari in videochat creste pe zi ce trece.

Sursa foto: pinterest.ro

Articole asemanatoare
Cand femeia isi ia viata si destinul in propriile maini – curajul de a alege expresia sexualitatii
4 domenii in care sa faci bani daca ai un corp lucrat
Trend: Bijuterii glamour la outfit-uri casual
Lara Stone are Parisul la picioare…

2 Responses

  1. Si este un sentiment placut! Toate femeile isi doresc sa aiba banii suficienti, astfel incat sa nu mai depinda de nimeni, iar daca videochatul este domeniul care ofera astfel de lucruri, de ce nu?

Comenteaza acest articol

Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

by realitatea   2 min
2