Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani

Macaulay Culkin a intrat din nou în pielea personajului Kevin McCallister, într-o variantă cu 28 de ani mai în vârstă. De data aceasta pentru o reclamă senzațională pentru Google.

Actorul în vârstă de 38 de ani l-a interpretat din nou pe simpaticul puști care le vine de hac hoților. Într-un videoclip de un minut, personajul lui Culkin se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene importante din filmul de succes „Home Alone/Singur acasă”. Kevin este din nou singur acasă, unde a fost uitat de părinţii care au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte.

„V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă”, a scris actorul pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter, subliniind că este vorba despre o reclamă pentru Google Assistant.

Kevin a avut parte de o adevărată aventură şi a fost nevoit să se folosească de ingeniozitate pentru a alunga tâlharii. Aproape 3 decenii mai târziu nu trebuie decât să dea o comandă vocală către Google şi treaba e ca şi rezolvată.

Publicată miercuri seară, reclama a devenit în doar câteva ore virală, cu peste 6 milioane de vizualizări.

ARTICOLE SIMILARE

Un duo exploziv: Cosmina Pasarin si Gina Pistol prezinta Romanian Music Awards 2014

Cum a obținut Theo Rose rolul din „Clanul”, serial pe care l-a regizat noul ei iubit, Anghel Damian

Andreea Damian

A murit „mama telenovelelor”!

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Robert Downey Jr. promite să salveze planeta în 10 ani cu tehnologii avansate

Andreea Damian

O nouă despărţire bombă în showbiz! Și-au spus „ADIO!” după 13 ani de căsnicie

Andreea Damian

Scrie un comentariu