Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Machiajul ochilor pentru toamna aceasta. Culorile puternice, preferatele vedetelor

Trendurile în beauty și fashion nu se intersectează întotdeauna, dar în ultimii cinci ani am putut observa că „minimalismul” a pătruns în ambele industrii. Numiți-l Efectul Celine (The Céline Effect). La fel ca în marină, culoarea kaki și costumele croite drept au devenit cartea de vizită a multor femeie, pe când industria frumuseții îmbrățișează un look natural cu pomeți accentuați, sprâncene groase și un păr dezordonat.

Dar tendințele încep să se schimbe – logomania e literă de lege în moda anului 2018. Revin printurile și culorile puternice. Iar culorile îndrăznețe trebuie să se poarte și în machiajul ochilor pentru toamnă.

Continuă să se poarte eyelinerul negru, eyelinerul colorat și cat-eye, adesea exagerat. Și dacă te plictisești de contur negru, poți alege culori din toată gama de albastru care e un must-have, indiferent de culoarea privirii. Și asta nu este valabil doar la farduri, ci și la grafisme cu eyeliner sau tuș colorat. Adesea albastrul este mixat în mai multe tonuri dar și cu alte culori, precum galbenul ori argintiul. Stilul colorat e definitoriu în tendințele în machiaj pentru toamna aceasta.

Deși soarele va încălzi tot mai puțin, în toamna anului 2018  se vor purta multe tonuri tari, mai degrabă solare. Adică mult albastru, verde, roz, mov, oranj, galben intens. De asemenea, se poartă accentele de culoare dar și tușele colorate, cât mai intens, de multe ori pe toată pleoapa. Așadar, machiajul ochilor pentru toamnă este mai degrabă colorat.

Machiajul ochilor pentru toamnă este dominat de farduri colorate intens. Pigmenții sunt puternici și adesea neon. Iar unul dintre cele mai reprezentative stiluri în tendințe în machiaj pentru toamna 2018 este folosirea fardului pudrat colorat, aplicat generos pe toată pleoapa, chiar până sub sprâncene, pe arcadă, fără niciun alt accent, degrade sau contur. În rest, machiajul este nude, natural, doar pleoapa este colorată în culori puternice.

 

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Andreea Damian

Top 10 cele mai fierbinti scene de dragoste din filme

realitatea

Noutati de la Melvita

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle i-a costat pe cetățeni 40 de milioane de dolari

Dora Constantinovici

O boală ca gripa s-ar putea răspândi în 36 de ore în toată lumea și ar putea ucide 80 mil. de oameni

Andreea Damian

Cum să ai stil, în sacou, primăvara aceasta

Andreea Damian

Scrie un comentariu