Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mădălina Ghenea, apariție sexy și controversată după despărțirea de iubitul miliardar

După ce a apărut informația că s-ar fi despărțit de iubitul ei italian, miliardarul Leonardo Del Vecchio, de 24 de ani, după doar câteva luni de relație, Mădălina Ghenea (31 de ani) și-a continuat viața ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Doar că vedeta a publicat pe rețelele de socializare niște imagini și un text care i-a făcut pe mulți să se gândească bine ce a vrut să zică superba româncă.

madalina ghenea are tinta
madalina ghenea are tinta

Actrița a făcut niște fotografii la poligonul de tragere cu mai multe arme în mâna, pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Iar lîngă aceste imagini ea a scris doar textul “Make love, not war #noguns Call me a softie, I dare ya!” – “Faceți dragoste, nu război. fără arme. Sună-mă ușor, te provoc”. Mesajul a fost văzut repede de mii de oameni care l-au apreciat, însă a primit și foarte comentarii.

madalina ghenea si arma ei
madalina ghenea si arma ei

Fanii ei i-au spus că imaginile respective nu se potrivesc deloc cu textul scris de ea și că este foarte bătăioasă. Nu știm exact ce a vrut să spună Mădălina, poate că se pregătește pentru un nou rol și trebuie să învețe să tragă cu armă și să fie o fată rea.

madalina ghenea trage la poligon
madalina ghenea trage la poligon

Sau poate că vrea să învețe să se apere singură, mai ales că acum nu mai este niciun bărbat influent în viața ei. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla, iar românca noastră trebuie să fie pregătită pentru orice situație apare, mai ales că este și mama.

madalina ghenea si pistolul
madalina ghenea si pistolul

Mădălina a avut multe aventuri și relații cu bărbați celebri, printre care s-au numărat și Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton. Vedeta este și mama unei fetițe, Charlotte, pe care o are cu Matei Stratan, cu care a avut o relație de doi ani.

ARTICOLE SIMILARE

Sex, obsesie, bizar, tabu….normal?!

realitatea

8 tendințe medievale la care nimeni nu se aștepta să revină la modă

Andreea Damian

Patreon ar putea să înceapă să ofere împrumuturi creatorilor, printre alte servicii noi

realitatea

Serialul Friends celebrează 25 de ani de la premieră

Andreea Damian

China, decizie radicală care va afecta serios Dolce & Gabbana după scandalul rasist

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Scrie un comentariu