Tabu
Image default
FASHION Slider

Mădălina Ghenea, atracția serii la premiera filmului „House of Gucci”. Un covor roșu spectaculos!

Premiera mondială a filmului House of Gucci a avut loc marți seara la Londra. Camille Cottin, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, dar și românca noastră, Mădălina Ghenea au pășit pe covorul roșu la mult așteptata premieră.

Mădălina a făcut senzaţie într-o rochie neagră cu un decolteu adânc, care i-a pus perfect silueta în valoare. În filmul regizat de Ridley Scott, Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea

Intrare vibrantă și pentru Lady Gaga, vedeta filmului. Cântăreața și actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu, purtând o rochie mov din cea mai recentă colecție Gucci, prezentată într-un show spectaculos la Los Angeles la începutul lunii noiembrie. Diva americana a personalizat aspectul cu o pereche de cizme cu toc și bijuterii Tiffany.

Lady Gaga

I s-au alăturat partenerii săi de pe ecran, inclusiv Adam Driver, Jared Leto și Salma Hayek, toți îmbrăcați în creații Gucci. Aceasta din urmă a purtat o rochie lame aurie cu mâneci balon, în timp ce Leto a mizat pe un costum de catifea turcoaz cu cizme albe. Adam Driver a optat pentru un clasic din două piese.

Filmul prezintă trei decenii ale dinastiei Gucci și pune în lumina reflectoarelor afacerile de familie a marii case de modă italiene. Lady Gaga o interpretează pe Patricia Reggiani, condamnată la închisoare pentru că a ordonat uciderea în 1995 a fostului ei soț Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver. Acolo își face apariția și actrița franceză Camille Cottin care o joacă pe Paola Franchi, femeia cu care Maurizio Gucci și-a dorit să-și refacă viața după ce a divorțat de Patrizia Reggiani. Camille a purtat tot Gucci.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Asma al-Assad, supranumită Prima Doamnă a Infernului

Andreea Damian

Liniște în culise | Avanpremieră la Teatrul Nottara

Andreea Damian

Cafeaua de după-amiază ne tulbură într-adevăr somnul?

Andreea Damian

La vita e bella

realitatea

Street fashion: Iulia

realitatea

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu