Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mădălina Ghenea, fermecătoare pe covorul roşu la Veneţia!

Mădălina Ghenea a făcut senzaţie pe covorul roșu al Festivalul de Film de la Veneția.

Actriţa a rupt gura târgului cu ţinutele pe care le-a purtat. Mădălina a defilat cu o ținută sofisticată, de culoare închisă, care i-a pus în valoare fizicul de fotomodel.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, superbă, semnată Zuhair Murad, Mădălina Ghenea a întors toate privirile pe covorul roșu, cu decolteul său generos și rochia care îi evidenția picioarele lungi. Cu această ocazie, românca și-a schimbat și look-ul, optând pentru breton, care îi punea în evidență trăsăturile.

Mai mult, în cadrul ceremoniei, Mădălina a fost și premiată, după cum a dezvăluit chiar ea în ultima postare de pe contul său de Instagram.

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina pe Instagram.

Mădălina Ghenea, de 34 de ani, este implicată într-un important proiect cinematografic, urmând să joace rolul Sophiei Loren într-un film în care apare și celebrul Al Pacino. Numele producţiei este „The House of Gucci” iar lansarea este estimată la finalul anului. Subiectul filmului este legat de asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului omonim.

ARTICOLE SIMILARE

Machiajul de nuntă: 13 trucuri pe care orice mireasă ar trebui să le știe

Andreea Damian

Secretul Ramonei Bădescu după ce a devenit mamă la 50 de ani!

Tabu Tabu

Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Andreea Damian

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

Instagram face o schimbare foarte importantă

Andreea Damian

Kimono de plajă | Cum să-l îmbraci cu stil vara aceasta și ce model să alegi

Andreea Damian

Scrie un comentariu