Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mădălina Ghenea, fermecătoare pe covorul roşu la Veneţia!

Mădălina Ghenea a făcut senzaţie pe covorul roșu al Festivalul de Film de la Veneția.

Actriţa a rupt gura târgului cu ţinutele pe care le-a purtat. Mădălina a defilat cu o ținută sofisticată, de culoare închisă, care i-a pus în valoare fizicul de fotomodel.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, superbă, semnată Zuhair Murad, Mădălina Ghenea a întors toate privirile pe covorul roșu, cu decolteul său generos și rochia care îi evidenția picioarele lungi. Cu această ocazie, românca și-a schimbat și look-ul, optând pentru breton, care îi punea în evidență trăsăturile.

Mai mult, în cadrul ceremoniei, Mădălina a fost și premiată, după cum a dezvăluit chiar ea în ultima postare de pe contul său de Instagram.

„Seara trecută am fost premiată în timpul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-am scăpat premiul pe scenă. Prietenii mă numesc domnișoara Bean (n.r aluzie la Mister Bean) deoarece sunt o persoană neîndemânatică, împărtășesc asta cu voi pentru că știu că astfel de lucruri nu apar pe pagina mea. V-ar plăcea să mă vedeți când scap trofeul?”, a scris Mădălina pe Instagram.

Mădălina Ghenea, de 34 de ani, este implicată într-un important proiect cinematografic, urmând să joace rolul Sophiei Loren într-un film în care apare și celebrul Al Pacino. Numele producţiei este „The House of Gucci” iar lansarea este estimată la finalul anului. Subiectul filmului este legat de asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului omonim.

ARTICOLE SIMILARE

Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Tabu Tabu

Tom Cruise și Nicole Kidman, din nou împreună!

Andreea Damian

Jamie Lee Curtis vorbește despre cum e să nu mai consumi pastile analgezice de 20 de ani

realitatea

Tendințe în modă lansate de Jennifer Aniston în „Friends”, valabile și astăzi

Andreea Damian

Sex: sunt kilogramele noastre o povară pentru el?

Andreea Damian

Palatul Buckingham, prima reacție după interviul lui Harry și Meghan la Oprah

Andreea Damian

Scrie un comentariu