Home > Lifestyle > Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu Gerard Butler: “Sexul cu el e ca un drog”

Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu Gerard Butler: “Sexul cu el e ca un drog”

Relaţia cu năbădăi dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler a luat sfârşit de ceva vreme. Motivul?

Nu doar escapadele amoroase ale actorului scoţian cu inimă zburdalnică, ci şi derapajele româncei noastre. Conform presei italiene, Mădălina Ghenea s-ar fi sărutat cu un fost iubit, fotbalistul Marco Borriello, iar recent chiar s-ar fi logodit.

“Mădălina Ghenea şi Marco Borriello s-au logodit?”, “Românca şi fotbalistul s-au sărutat în Ibiza”, “Sunt foarte intimi unul cu celălalt”, sunt doar câteva dintre titlurile care au apărut în ultima lună în presa din Italia.

Jurnaliştii din Peninsulă scriu că olteanca noastră s-ar fi reîntors la jucătorul napoletan Marco Borriello, cu care s-a iubit înainte să înceapă o relaţie cu actorul scoţian Gerard Butler. Aceştia au fost văzuţi sărutându-se pasional în timpul unei vacanţe în Ibiza, la jumătatea lunii august. Mai mult, fotbalistul şi-a inscripţionat pe tricou numărul 88, simbolizând data de naştere a Mădălinei Ghenea.

Se pare că atracţia din Ghenea şi sportivul lui AS Roma este foarte puternică, bruneta declarând la scurt timp după despărţirea de el, acum mai bine de un an că sexul cu el era ca un drog. “Sexul cu el era ca un drog. A fost nebunie totală cu el în intimitate”, declara Mădălina Ghenea. De altfel, Borriello ar fi fost motivul pentru care Gerard Butler şi Maddy s-au despărţit, la sfârşitul lunii august.

Articole asemanatoare
Slabeste sanatos – Metoda Montignac!
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii
MADALINA GHENEA – pictorial incendiar!
NIMENI nu-l CREDEA ÎN STARE! George Clooney s-a LOGODIT cu iubita lui, Amal Alamuddin

Loading...

Comenteaza acest articol

Mădălina Ghenea s-a logodit, dar nu cu Gerard Butler: “Sexul cu el e ca un drog”

by   1 min
0