Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Mădălina Manole ar fi divorţat de Şerban Georgescu pentru Radu Vâlcan

La trei ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl renegat de Radu Vâlcan face lumină şi deconspiră motivul pentru care regretata solistă a divorţat de Şerban Georgescu, cel care a transformat-o într-o adevărată stea a muzicii pop româneşti.

Deşi toată lumea ştia că ruptura dintre Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-a produs din pricina faptului că nu aveau copii, un motiv pe care l-au invocat, dealtfel, şi părinţii Mădălinei, tatăl lui Radu Vâlcan, Vasile Vâlcan, susţine cu declaraţii că fiul său a fost mărul discordiei dintre cei doi regretaţi artişti.

În urmă cu 12 ani, adică în 2001, pe când solista avea 34 de ani, iar Radu, 24 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte, deşi „fata cu părul de foc” era căsătorită pe-atunci cu Şerban Georgescu, un renumit compozitor. Un an mai târziu, Mădălina a divorţat de cel care a consacrat-o. „Eu n-am ştiut despre divorţ decât cu o săptămână înainte. Mi-a pus o hârtie pe masă, apoi şi-a luat bocceluţa şi a plecat”, spunea compozitorul pe-atunci.

Tatăl lui Radu Vâlcan face lumină. „Radu s-a iubit cu Mădălina Manole când ea era măritată cu Şerban. Era amantul ei. Pe-atunci, el era manechin, iar Mădălina era o rampă de lansare pentru el. I-am spus de multe ori să o lase în pace, mai ales că femeia era măritată, însă nu m-am mai băgat când am văzut că nu am cu cine să vorbesc. După un an de relaţie, am aflat că Mădălina a divorţat de Şerban Georgescu, iar motivul pentru care au făcut-o a fost chiar Radu”, a declarat, pentru Click!, Vasile, renegatul tată al lui Radu Vâlcan.

ARTICOLE SIMILARE

Dr. Oetker lanseaza Cuore Pudding

Mick Jagger e devastat! Iubita lui, designerul L’Wren Scott , s-a sinucis!

In toiul petrecerii de 41 de ani, Rita Muresan a aflat ca i-a murit mama

Cum arata, la 29 de ani, gemenele Indiggo fara machiaj

Simona Gherghe, aproape de infarct: “Doamne Dumnezeule! M-au luat toate caldurile!”

Pericole ascunse ale manichiurii cu gel

Scrie un comentariu