Tabu
Image default
lifestyle

MADALINA MANOLE nu s-a sinucis?!? Noi indicii!

Noi probe în cazul morţii Mădălinei Manole ar putea duce la redeschiderea cazului. Se pune întrebarea cum s-a ajuns să fie pete de sânge pe pereţi, la o înălţime chiar de un metru sau cum de a reuşit să bea Mădălina Manole 250 de mililitri de Furadan, o substanţă toxică şi vâscoasă şi, de asemenea, cum de s-a găsit o singură amprentă în interiorul paharului. Interesant este şi faptul că trupul Mădălinei Manole a fost găsit la câţiva metri de pahar şi de flaconul de Furadan, în condiţiile în care moartea acesteia s-ar fi produs într-un minut. De asemenea, nu se ştie nici de la ce a provenit lovitura la cap, lucruri luate în discuţie la RTV.
Cert este faptul că părinţii regretatei cântăreţe, Ion şi Eugenia Manole, neîmpăcaţi cu verdictul judecătorilor, au redeschis dosarul pentru a patra oară, cerând ca ginerele lor, Petru MIrcea, să fie tras la răspundere pentru moartea fiicei lor. Prima înfăţişare va avea loc miercuri.
Acestea în condiţiile în care Parchetul Tribunalului Bucureşti a anunţat, prin rezoluţia din 12 iulie 2012, că s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor în cazul Magdalenei Anca Mircea, cunoscută publicului drept Mădălina Manole, întrucât decesul acesteia “nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală”.

Mai mult: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE! NOI INDICII în cazul MORŢII Mădălinei Manole! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum să alegeți canapeaua perfectă pentru dormit

Tabu Tabu

Madonna și Guy Ritchie divorțează pe 21 noiembrie la Londra

realitatea

Fiica fostului premier Victor Ciorbea s-a maritat. Imagini de la nunta

Ruxandra Donose va canta „Werther” la Sala Radio

realitatea

Inception – Un scenariu bun se naște mai greu decât un film de acțiune.

realitatea

Javier Bardem, cerere în căsătorie pentru Penelope Cruz

realitatea

1 comentariu

mari 30 May 2013 at 8:56

Bineinteles ca nu a fost sinucidere!

Răspunde

Scrie un comentariu