Tabu
lifestyle

Madonna, 75.000 de euro pentru un aparat anticelulitic

Madonna a dovedit încă o dată că e dispusă să facă orice sau să plătească oricât pentru rămâne în formă până la adânci bătrâneți. Regina muzicii pop și-a cumpărat ultima găselniță în materie de combatere a celulitei, aparatul D-Actor pentru care a plătit undeva pe la 75.000 de euro.

Ce e atât de special la acest aparat? Funcționează cu ultrasunete, adică aceeași metodă care a fost până acum folosită pentru dezintegrarea noninvazivă a pietrelor la rinichi. Practic, ultrasunetele sparg țesuturile fibroase în care este acumulată grăsimea, iar pielea rămâne întinsă. Efectul estetic al ultrasunetelor a fost descoperit accidental de un grup de medici care tratau articulațiile unor atlete și care au remarcat diminuarea celulitei în zonele în care aplicau respectivul tratament.

Madonna nu este prima vedetă care se va bucura de efectul miraculos al ultrasunetelor. Profesorul Canonaco, directorul unei clinici private exclusiviste din Italia care folosește această tehnică de înfrumusețare, a declarat că până acum Liz Hurley și Gwyneth Paltrow i-au făcut mai multe vizite, iar efectul a fost o piele mai întinsă, mai elastică și un tonus mai bun.

ARTICOLE SIMILARE

Kelly Brook a pozat goală – FOTO

realitatea

Barmaniada desemnează sommelier-ul anului

realitatea

Iulia Albu, in costum de baie la 10 grade

Scrie un comentariu