Tabu
PEOPLE Slider

Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

madonna

Madonna a dezgropat securea războiului cu Lady Gaga. Diva sexagenară o acuză pe Gaga că-i fură replicile care au făcut-o celebre. Este vorba despre expresia: „Sunt 100 de oameni într-o cameră, din care 99 nu cred în tine, dar e suficient să convingi unul și asta îți va schimba viața”.

Lady Gaga a câștigat popularitatea în rândul a milioane de fani cu rolul din filmul „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. În timpul turneului de promovare a filmului, presa și nu numai a observat că aceasta a folosit expresia de mai sus în mai multe interviuri. Vorbele lui Lady Gaga făceau referie la sprijinul pe care Bradley Cooper i l-a oferit. Dar fanii au fost vigilenți și au făcut un colaj video cu toate interviurile în care Lady Gaga rostește aceste cuvinte… la indigo.

Iar acum, Madonna e supărată foc pe ea, din nou, și pretinde că Lady Gaga i-ar fi furat replica dintr-unul dintre interviurile ei din anii ’80. Regina muzicii pop a făcut și un Insta Story pe această temă, în care a ironizat-o pe colega ei de breaslă. Deși nu s-a referit în niciun fel la Lady Gaga (32 de ani), este foarte clar că postarea a fost îndreptată spre aceasta.

Madonna a postat pe Instagram un fragment din acele interviuri, în care poate fi auzită spunând: “Dacă sunt 100 de oameni într-o cameră și 99 îți spun că le-a plăcut, eu îl țin minte doar pe căruia nu i-a plăcut.” Se pare însă că Lady Gaga a adaptat puțin această frază care a făcut-o celebră pe Madonna în anii ’80. Iată varianta originală: „If there are 100 people in a room and 99 say they liked it, I only remember the one person who didn’t”.

Acesta nu este, de altfel, primul conflict între cele două DIVE. Madonna a sugerat în 2012 că Lady Gaga s-a inspirat, cu un an înainte, pentru piesa Born This Way din piesa ei Express Yourself.

 

ARTICOLE SIMILARE

Heather Locklear a fost internată la psihiatrie. Actrița a încercat să se sinucidă

Andreea Damian

Tom Hanks și Rita Wilson, diagnosticați cu noul coronavirus

Andreea Damian

… Și dă-ne nouă azi atacurile virulente de fiecare zi

Dora Constantinovici

Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

realitatea

6 tipuri de acnee, de la cel mai blând la cel mai sever

Andreea Damian

Daniel Buzdugan își dorește să plece în Creta, în vacanță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu