Home > Slider > Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

madonna

Madonna a dezgropat securea războiului cu Lady Gaga. Diva sexagenară o acuză pe Gaga că-i fură replicile care au făcut-o celebre. Este vorba despre expresia: „Sunt 100 de oameni într-o cameră, din care 99 nu cred în tine, dar e suficient să convingi unul și asta îți va schimba viața”.

Lady Gaga a câștigat popularitatea în rândul a milioane de fani cu rolul din filmul „A Star is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. În timpul turneului de promovare a filmului, presa și nu numai a observat că aceasta a folosit expresia de mai sus în mai multe interviuri. Vorbele lui Lady Gaga făceau referie la sprijinul pe care Bradley Cooper i l-a oferit. Dar fanii au fost vigilenți și au făcut un colaj video cu toate interviurile în care Lady Gaga rostește aceste cuvinte… la indigo.

Iar acum, Madonna e supărată foc pe ea, din nou, și pretinde că Lady Gaga i-ar fi furat replica dintr-unul dintre interviurile ei din anii ’80. Regina muzicii pop a făcut și un Insta Story pe această temă, în care a ironizat-o pe colega ei de breaslă. Deși nu s-a referit în niciun fel la Lady Gaga (32 de ani), este foarte clar că postarea a fost îndreptată spre aceasta.

Madonna a postat pe Instagram un fragment din acele interviuri, în care poate fi auzită spunând: “Dacă sunt 100 de oameni într-o cameră și 99 îți spun că le-a plăcut, eu îl țin minte doar pe căruia nu i-a plăcut.” Se pare însă că Lady Gaga a adaptat puțin această frază care a făcut-o celebră pe Madonna în anii ’80. Iată varianta originală: „If there are 100 people in a room and 99 say they liked it, I only remember the one person who didn’t”.

Acesta nu este, de altfel, primul conflict între cele două DIVE. Madonna a sugerat în 2012 că Lady Gaga s-a inspirat, cu un an înainte, pentru piesa Born This Way din piesa ei Express Yourself.

 

Articole asemanatoare
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Lady Gaga
Lady Gaga va juca rolul principal feminin într-un film despre asasinarea nepotul fondatorului casei Gucci
Lady gaga
Rochia purtată de Lady Gaga la Globurile de Aur, scoasă la licitație. Casa Valentino: „A fost furată”
Lady Gaga
Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan

Comenteaza acest articol

Madonna a pus din nou tunurile pe Lady Gaga. Ce acuzații îi aduce de această dată

by Andreea Damian   1 min
0