Tabu
PEOPLE Slider

Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală

madonna

Un fost model britanic susține că Madonna a „hărțuit-o” timp de doi ani, trimițându-i mesaje amoroase. Cântăreața de 60 de ani ar fi făcut o obsesie pentru Amanda Cazalet, acum în vârstă de 53 de ani, după ce s-au sărutat pasional într-unul dintre videoclipurile vedetei. Amanda Cazalet a precizat că la vremea filmării videoclipului se considera bisexuală. Madonna i-a cerut să apară în videoclipul melodiei „Justify My Love”, din 1990, și a sărutat-o cu limba în timpul filmărilor. Cezalet susține că scena a impresionat-o atât de tare de regina muzicii pop, încât cea din urmă și-a dorit o relație cu ea, deși era căsătorită cu un bărbat.

Amanda Cazalet

Femeia a mărturisit pentru ziarul The Sun că: „Madonna era obsedată de mine. La acea vreme nu m-am simțit insultată, dar acum, dacă privesc în urmă, realizez că am fost exploatată de cineva care atunci îmi era șef”. Madonna s-ar fi îndrăgostit de Cazalet după ce ar fi văzut-o pe aceasta defilând pentru Jean-Paul Gaultier, un prieten și colaborator al ei la finalul anilor 1980. Amanda Cazalet s-a dovedit a fi o muză pentru Gaultier, inspirându-l în multe creații, inclusiv sticla de parfum.

Cazalet era model de șase ani la momentul filmării acelui videoclip muzical, filmat la un hotel din Paris. Ea apare sărutând-o pasional pe vedetă, în imagini „foarte controversate” la acea vreme. Cazalet a spus că atunci când a ajuns acolo, i s-a spus că va trebui să o sărute pe Madonna într-unul dintre apartamente. Aceasta nu a avut de ales și și-a jucat rolul, doar de asta era plătită. La scurt timp, Madonna a început să îi trimită scrisori, declarându-și sentimentele pe care le avea pentru ea. Într-una dintre aceste scrisori redactate de Madonna, care la acea vreme avea 25 de ani, vedeta i-a mărturisit fostului modelul: „Știu că ești căsătorită și însărcinată și nu îmi pot explica atracția față de tine. Știu doar că este acolo”. După lansarea videoclipului „Justify My Love”, Madonna a declarat că din punctul ei de vedere toată lumea este, de fapt, bisexuală. „Asta este teoria mea. Aș putea să greșesc”, a spus ea.

Luna trecută, într-o licitație online a fost inclusă o scrisoare romantică, redactată cu cerneală roșie, pe care Madonna i-ar fi trimis-o lui Cazalet. Aceasta era estimată la 50.000 de dolari. În scrisoarea de mână Madonna ar fi precizat că Amanda Cazalet este „cea mai frumoasă femeie din lume”. În acea scrisoare, redactată cu cerneală roșie, Madonna îi mărturisește lui Cazalet și că „își dorește extrem de mult să o sărute din nou”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

No Time To Die este titlul noului film James Bond

Andreea Damian

Ruby, probleme cu poliția!

Tabu Tabu

De ce se teme prințul Charles pentru bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Scrie un comentariu