Home > Agenda > Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

madonna

Madonna a anulat un alt spectacol din turneul ei mondial Madame X, din cauza problemelor de sănătate.

Artista și-a anunțat fanii din Lisabona că nu poate urca pe scenă cu 45 de minute înainte de ora la care era programat concertul, acesta fiind al optulea show din turneul „Madame X”. „Regretăm să vă informăm că Madonna nu va putea să cânte în această seară”, a fost mesajul transmis prin e-mail celor care au cumpărat bilete online la ora 19:45, ea urmând să urce pe scenă la 20.30, potrivit BBC.

„Îmi pare rău că a trebuit să anulez în această seară, dar trebuie să îmi ascult corpul și să mă odihnesc!”, a scris vedeta pe Instagram, fără să ofere mai multe detalii.

Artista sexagenară nu a dezvăluit natura durerilor sale, dar a dezvăluit publicului din San Francisco că are probleme cu un ligament. Apoi ea a anulat concertele programate în Boston din cauza „durerii copleşitoare”.

Madonna și-a reluat seria de concerte din cadrul turneului Madame X din sala Coliseu Dis Recreios din Portugalia pe 12 ianuarie și părea să fie în formă, interacționând chiar și cu mulțimea. De asemenea, a glumit despre „cele 25 de răni” ale sale și a spus publicului să „nu acordă atenție la ce se întâmplă de la talie în jos”, a relatat revista de muzică Blitz.

De asemenea, vedeta a preferat încălțări cu talpă plată în locul pantofilor cu tocuri înalte în cadrul concertului de joia trecută. „Sunt foarte urâte, dar fie purtam aceste cizme, fie anuleam spectacolul”, a declarat Madonna, citată de site-ul portughez Sapo. Turneul ei continuă în Marea Britanie de pe 27 ianuarie, artista având planificate 15 spectacole la London Palladium.

Articole asemanatoare
madonna
Terapia cu ozon, aliatul Madonnei în lupta cu oboseala cronică
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Comenteaza acest articol

Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

by Andreea Damian   1 min
0