Home > Agenda > stiri > Madonna, contract de 1 miliard de euro la Las Vegas

Madonna, contract de 1 miliard de euro la Las Vegas

Madonna ar putea deveni prima artistă miliardară din lume. Divei i s-a oferit un miliard de dolari pentru a cânta timp de cinci ani la Las Vegas. Suma este absolut colosală dacă ne gândim că Celine Dion și-a reînnoit de curând contractul, pentru o perioadă de trei ani, dar nu va primi "decât" o sută de milioane de dolari.

Madonna ar trebui să se mute la Las Vegas împreună cu toată echipa ei și să susțină recitaluri în mai multe cazinouri din oraș. Propunerea a fost făcută chiar de autoritățile capitalei mondiale ale jocurilor de noroc care ar face orice ca să atragă turiști și clienți. Explicația pentru uriașa sumă stă în faptul că Vegasul este extrem de afectat de criza economică. În Las Vegas au mai cântat și Elton John, Cher sau Celine Dion, însă niciunul nu a fost ofertat cu un contract atât de generos. Madonna este deja a patra cea mai bogată femeie din show-business și, dacă acceptă contractul, va deveni a doua femeie miliardar de la Hollywood, după Oprah Winfrey.

Surse apropiate Madonnei au declarat că aceasta nu a luat nicio decizie și că încă se gândește la propunerea autorităților din Las Vegas.

Articole asemanatoare
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Comenteaza acest articol

Madonna, contract de 1 miliard de euro la Las Vegas

by realitatea   1 min
0