Tabu
Image default
lifestyle

Madonna, contract de 1 miliard de euro la Las Vegas

Madonna ar putea deveni prima artistă miliardară din lume. Divei i s-a oferit un miliard de dolari pentru a cânta timp de cinci ani la Las Vegas. Suma este absolut colosală dacă ne gândim că Celine Dion și-a reînnoit de curând contractul, pentru o perioadă de trei ani, dar nu va primi "decât" o sută de milioane de dolari.

Madonna ar trebui să se mute la Las Vegas împreună cu toată echipa ei și să susțină recitaluri în mai multe cazinouri din oraș. Propunerea a fost făcută chiar de autoritățile capitalei mondiale ale jocurilor de noroc care ar face orice ca să atragă turiști și clienți. Explicația pentru uriașa sumă stă în faptul că Vegasul este extrem de afectat de criza economică. În Las Vegas au mai cântat și Elton John, Cher sau Celine Dion, însă niciunul nu a fost ofertat cu un contract atât de generos. Madonna este deja a patra cea mai bogată femeie din show-business și, dacă acceptă contractul, va deveni a doua femeie miliardar de la Hollywood, după Oprah Winfrey.

Surse apropiate Madonnei au declarat că aceasta nu a luat nicio decizie și că încă se gândește la propunerea autorităților din Las Vegas.

ARTICOLE SIMILARE

Copiii Angelinei Jolie nu înțeleg cariera mamei

realitatea

Expoziția în care cadavrele fac sex

realitatea

Minune in lumea medicală! Fetiţa care s-a născut cu cap de extraterestru a fost operată!

EXPLORING THE RETURN OF REPRESSION, expo la Pavilion Unicredit

realitatea

Marina Drăghici a urâțit-o pe Mariah Carey pentru rolul din “Precious”

realitatea

Ashton Kutcher, îngrozit de păpușile lui Demi

realitatea

Scrie un comentariu