Home > Agenda > MADONNA cu botnita / FOTO

MADONNA cu botnita / FOTO

Madonna a facut din nou un gest care a starnit controverse.
In ultimul an, vedeta pop s-a specializat in a crea scandaluri: a fost acuzata de copierea unui design, a intrat pe scena la un concert, dupa atacul din Colorado, in sunet de mitraliera si a facut striptease, dedicand gestul unei fetite ce a fost impuscata de talibani.
De aceasta data, Madonna a postat pe Instagram o poza in care aparea purtand un val din lanturi. “Revolutia iubirii depinde de … Inshallah (n.r. – cuvant arab ce inseamna “voia Domnului”)”, a fost descrierea pozei, relateaza dailymail.co.uk.
Cei care o urmaresc pe Madonna pe Twitter au reactionat imediat la poza, fiecare intelegand in mod diferit mesajul pe care Madonna a vrut sa-l transmita. Daca unii considera ca vedeta a vrut sa sugereze emanciparea femeii, altii sunt de parere ca poza a fost un mesaj critic la adresa persecutiei femeilor in tarile islamice.
Daca Madonna este o adepta a Kabalei, prietenul sau, Brahim Zaibat, este musulman. Recent, Madonna a aparut intr-un clip indreptand un pistol inspre un barbat ce statea intins pe podea. Scena face parte din “Proiectul secret” la care Madonna lucreaza de luni intregi cu artistul Steven Klein. ( sursa Mediafax )

Comenteaza acest articol

MADONNA cu botnita / FOTO

by   1 min
0