Home > Slider > Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

madonna

Madonna continuă să șocheze și la 61 ani. Diva pop susține că bea urină după ce susține un concert. Ba mai mult, turneul ei muzical Madame X o solicită atât de mult, încât face băi cu gheață pentru ca picioarele ei să-și revină.

Cântăreața a avut mult de suferit în urma ultimei sale reprezentații din Statele Unite. Vizibil extenuată și plină de vânătăi, Madonna s-a „culcușit” la 3 dimineața într-o cadă plină cu gheață. „Ce ziceți de provocarea cu apă și gheață? 5 grade Celsius. Cel mai bun tratament pentru răni”, a scris artista sexagenară pe Instagram, înainte de a se scufunda în apă.

În timp ce artistul Ahlamalik Williams făcea rapp în franceză, interpreta hiturilor Like A Virgin și Vogue, care era echipată cu un costum sport negru și cu șosete din latex s-a lăsat pe vine în cadă.

Madonna părea că numără în gând fiecare secundă pe care o petrecea în apa cu gheață,continuând să-l lovească pe Ahlamalik peste mâini pentru a o distrage de la durere. După ce a stat mai mult de un minut în gheață, și-a scos șosetele de cauciuc pentru a arăta diferența de culoare de pe piele. După ce a ieșit din cadă, vedeta a început să bea un lichid gălbui dintr-o ceașcă albă, susținând că e propria urină. „Este foarte bine să bei urină după ce ai ieșit din baia înghețată.”, a mărturisit Madonna.

Băile cu gheață sunt foarte populare în rândul sportivilor, pentru că reduc febra musculară şi inflamaţiile și că măresc viteza de recuperare. Totuși, metoda este controversată, cu risc de hipotermie și posibilitatea de șoc care duce la moarte subită.

Madonna ar fi vrut să urce în avion o cameră cryogenică pentru a face cryosaună, dar pilotul nu i-a permis pentru că ar fi periculos. „A urcat-o în avion și a vrut s-o folosească în timpul zborului, dar căpitanul a spus că dacă va face asta, nu vor putea decola niciotată”, a dezvăluit o sursă din apropierea vedete pentru Radaronline.

Articole asemanatoare
madonna
Terapia cu ozon, aliatul Madonnei în lupta cu oboseala cronică
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
madonna
Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Comenteaza acest articol

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

by Andreea Damian   1 min
0