Home > Agenda > Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

Cuvintele și imaginile emoționante și invitația ei la acțiune: “Trebuie să ne trezim” din noul videoclip muzical “God Control”, o declarație frapantă împotriva violenței și armelor.

Videoclipul începe cu un avertisment pentru spectatori și arată persoane, inclusiv Madonna, fiind împușcate cu o armă pe ringul de dans. Scena evocă atacul din clubul de noapte Pulse în 2016, în care au fost ucise 49 de persoane.

Madonna a declarat pentru CNN că răspunsul său adresat celor care ar putea avea o problemă cu imaginea violentă este că asta se întâmplă atunci când oamenii trag în alți oameni. “Înțelegeți că acest lucru se întâmplă, armele ucid”, a spus ea. “Un glonț explodează în corpul tău, te trântește la podea și îți ia viața, sângerezi până la moarte. Adică asta e realitatea.”

Mamă a șase copii, Madonna spune că simte o responsabilitate față de toți copiii lumii. “Este cu adevărat înfricoșător pentru mine că orice adunare publică, orice biserică, orice școală este o țintă”, a spus Madonna. Nimeni nu mai e în siguranță.

Vedeta pop a adăugat: “Știm că violența deținerii armelor afectează în mod disproporționat copiii și pe cei care nu au foarte multe drepturi în societatea noastră. Asta cu siguranță mă inspiră să folosesc arta și platforma de care dispun pentru a susține schimbarea”.

Shannon Watts care a înființat grupul Moms Demand Action for Gun Sense în America, grupul mamelor care cer control asupra armelor spune că artiști precum Madonna sunt capabili să amplifice apelurile pentru a pune capăt violenței. “I Rise”, un alt single de pe albumul Madonnei – “Madame X”, prezintă o bucățică din discursul ținut la Parkland, de studenta din Florida, Emma Gonzalez, supraviețuitoare a atacului din 2018 de la Liceul Marjory Stoneman Douglas. Madonna a spus că, în timp ce siguranța folosirii armelor și controlul armelor sunt o problemă uriașă în SUA, ea nu crede că această problem este abordată corect. Artista a spus că ar dori să vadă schimbări în legislație, implicarea mai multor oameni și ieșirea la vot.

Videoclipul se încheie cu o cerere de sprijinire a organizațiilor care se luptă pentru a schimba legislația privind siguranța armelor și elaborează statistici privind violența armelor.

Articole asemanatoare
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil
Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna
Biserica Ortodoxă Rusă nu va mai binecuvânta armele nucleare

Comenteaza acest articol

Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”

by realitatea   1 min
0