Home > Slider > Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein

Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein

Madonna

Madonna susține că şi ea a fost victima comportamentului sexual nepotrivit al producătorului de film Harvey Weinstein. Cântăreața americană a acordat un interviu pentru revista New York Times, în care a declarat că Weinstein „a încălcat linii şi limite”, în perioada în care au lucrat împreună.

Compania Miramax, deţinută la acel moment de Weinstein, s-a ocupat de filmul documentar „Madonna: Truth or Dare”. Vedeta l-a descris pe Weinstein ca fiind „incredibil de sexual” cu ea, deşi era căsătorit şi ea nu era interesată de o relaţie cu acesta.

Cântăreaţa a mai comentat faptul că atitudinea acestuia faţă de femei era „un secret cunoscut”: „Ştiam despre acest lucru şi toată lumea spunea că Harvey se poate comporta astfel pentru că deţine atât de multă putere”.

Când s-a aflat în octombrie 2017 că Harvey Weinstein a violat și a hărțuit sexual mai multe femei, Madonna nu s-a bucurat de răul său. „Dar a fost bine că cineva care a abuzat de putere atât de mulți ani a fost chemat în instanță și tras la răspundere”, a spus diva sexagenară.

Procesul în care producătorul de film va fi judecat pentru agresarea sexuală a două femei va începe pe 9 septembrie, la un tribunal din Manhattan, New York. Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar producătorul, care a pledat nevinovat, riscă chiar şi o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat.

Peste 70 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan, Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei.

 

 

Articole asemanatoare
Harvey Weinstein
Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale
madonna
Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert
Madonna
Madonna a vrut să dea 20 mil. $ unui bărbat celebru ca să-i facă un copil
Jean Paul Gaultier
Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

2 Responses

  1. Pingback : Madonna, victima unei hărţuiri sexuale - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein

by Andreea Damian   1 min
2