Home > Agenda > stiri > Madonna la un pas de măritiș?

Madonna la un pas de măritiș?

Chiar dacă Madonna l-a lăsat pe Jesus acasă în timpul ultimei ei vizite în Malawi, relația dintre cei doi pare să devină din ce în ce mai serioasă. Cauza deciziei ca Jesus să nu o însoțească nu este o nouă ruptură în controversastul cuplu, ci faptul că Madonna s-a temut că diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei ar putea să le deranjeze pe gazdele africane.

Jesus s-a supărat oricum, nepăsându-i de cauză, dar din câte se pare nu are motive de supărare, ci din contră. Surse apropiate Madonnei au declarat că diva vorbește tot mai des despre un eventual mariaj și admite că acest fapt este foarte posibil să devină realitate.

Cu puțin timp în urmă Madonna și-a cunoscut și eventualii socrii în timpul unei vizite în Brazilia unde se pare că regina muzicii pop a stat de vorbă mai multe ore cu mama lui Jesus. Soacra Madonnei  este în vârstă de 36 de ani. Apropiații cuplului așteaptă ca cei doi amorezi să se logodească în curând. 

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Madonna la un pas de măritiș?

by realitatea   1 min
0