Home > Lifestyle > Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

După ce Rihanna şi Miley au apărut cu nişte accesorii bizare, nici Madonna n-a stat deoparte şi a decis că e timpul să apeleze şi ea la ciudaţii dinţi auriţi.

Însă, dacă celor două vârsta le permite astfel de apariţii, la Madonna, care are 54 de ani, nu ne aşteptam să recurga la un asemenea gest doar pentru o mai bună meditizare. Cântăreaţa şi-a dezvăluit noile achiziţii în cadrul Festivalului de Muzică de la Menton. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât nici look-ul acesteia nu a fost prea reuşit. Vedeta a venit la eveniment  îmbracată într-o rochie neagră cu buline albe, cu un cardigan alb pe deasupra iar părul părea nepieptănat.

Se pare însă că Madonna se mândreşte foarte mult cu dinţii săi de aur, şi asta reiese din fotografia postată pe contul ei de Instagram. Cântăreaţa s-a fotografiat muşcând un cuţit cu grilajul auriu de pe dinţi dar fanii nu au fost deloc încântaţi de idee şi i-au transmis că la vârsta sa ar trebui să aibă apariţii mai decente şi să înceteze cu atâta excentrism.

Articole asemanatoare
lenjerie intimă
Trend alert: Celebrități în lenjerie intimă pe stradă
Scandal în showbiz! Un model o acuză pe Madonna de hărțuire sexuală
rihanna
Rihanna are o sosie în India. Renee Kujur a devenit virală pe Instagram
rihanna
Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă. Colecția include și cătușe cu blană

Loading...

Comenteaza acest articol

Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

by   1 min
0