Home > Lifestyle > Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

După ce Rihanna şi Miley au apărut cu nişte accesorii bizare, nici Madonna n-a stat deoparte şi a decis că e timpul să apeleze şi ea la ciudaţii dinţi auriţi.

Însă, dacă celor două vârsta le permite astfel de apariţii, la Madonna, care are 54 de ani, nu ne aşteptam să recurga la un asemenea gest doar pentru o mai bună meditizare. Cântăreaţa şi-a dezvăluit noile achiziţii în cadrul Festivalului de Muzică de la Menton. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât nici look-ul acesteia nu a fost prea reuşit. Vedeta a venit la eveniment  îmbracată într-o rochie neagră cu buline albe, cu un cardigan alb pe deasupra iar părul părea nepieptănat.

Se pare însă că Madonna se mândreşte foarte mult cu dinţii săi de aur, şi asta reiese din fotografia postată pe contul ei de Instagram. Cântăreaţa s-a fotografiat muşcând un cuţit cu grilajul auriu de pe dinţi dar fanii nu au fost deloc încântaţi de idee şi i-au transmis că la vârsta sa ar trebui să aibă apariţii mai decente şi să înceteze cu atâta excentrism.

Articole asemanatoare
rihanna
Cum arată casa de 7 milioane $ a Rihannei, pe care hoții i-au spart-o a doua oară
O celebritate își vinde cu 12.000 $ lacrimile strânse după despărțirea de iubit
rihanna
Rihanna a fost numită ambasadoare a statului Barbados
rihanna
Rihanna a trimis pe podium două gravide îmbrăcate sumar

Loading...

Comenteaza acest articol

Madonna le copiază pe Rihanna şi Miley Cyrus

by   1 min
0