Home > Slider > Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

Madonna a pierdut procesul prin care încerca să oprească de la vânzare părul, lenjeria intimă și o scrisoare de despărțire de la Tupac.

Madonna câștigase dreptul de a stopa temporar licitarea a 22 de obiecte personale în iulie 2016, spunând instanței din New York că statutul său de vedetă nu o împiedică să aibă dreptul la o viață privată, inclusiv în ceea ce privește cele câteva obiecte personale foarte intime.

Într-o decizie publică de zilele trecute, judecătorul Gerald Lebovits a concluzionat că aceste obiecte personale se pot vinde de către Darlene Lutz, o colecționară de artă din New York care câștigase dreptul de a face ce dorește cu obiectele Madonnei încă din 2004 atunci când le-a achiziționat de la o fostă angajată a artistei.

Printre lucrurile personale ale cântăreței se află și o scrisoare primită de la Tupac în care rapperul spune că imaginea lui ar avea de suferit dacă ar continua să se vadă cu o femeie albă. Cei doi au fost văzuți de foarte multe ori împreună în 1994 când au început să se întâlnească.

Madonna și Tupac la o întâlnire în 1994

“Poți să înțelegi asta?” i-a scris Tupac – “dacă tu ești văzută cu un bărbat de culoare nu îți afectează cariera deloc. Eventual chiar te va face să pari mult mai deschisă la minte și mai interesantă. Dar în cazul meu, din ce-am observat, să mă văd cu tine ar însemna să dezamăgesc jumătate din oamenii care m-au ajutat să fiu ceea ce sunt. Nu mi-am dorit niciodată să te fac să suferi.” Tupac a murit în 1996, la 25 de ani, împușcat în Las Vegas.

La licitație există o a doua scrisoare, trimisă de Madonna către un misterios sau o misterioasă “J” în care cântăreața le descrie pe Whitney Houston și Sharon Stone ca fiind oribil de mediocre.

Articole asemanatoare
brad pitt si angelina jolie
Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei
Madonna
Madonna, amendă colosală de la Guvernul rus
madonna
Terapia cu ozon, aliatul Madonnei în lupta cu oboseala cronică
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

by realitatea   1 min
1