Home > Agenda > stiri > Madonna, reclamată din nou de vecini

Madonna, reclamată din nou de vecini

Zicala "când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă" i se potrivește complet reginei muzicii pop. Madonna a reușit încă o dată să își scoată vecinii din minți. De data aceasta fără voia ei. Diva era plecată de acasă, când angajații ei s-au gândit că nimic nu a fi mai potrivit în mijlocul zilei decât o petrecere de pomină cu muzică la maxim. Atât de la maxim încît a trecut de pereții casei și a dat peste cap tot calmul englezesc al vecinilor.

Aceștia au anunțat imediat poliția care, ajunsă la locul dezmățului, a constatat că zgomotul făcut era, într-adevăr, deranjant. Așa că i-au lăsat Madonnei în poștă un bilet în care o înștiințau pe aceasta că la următoarea plângere va fi amendată cu 5000 de lire (cam 6000 de euro). Referitor la incident, unul dintre consilierii primarului londonez a declarat: "Noi luăm poluarea sonoră foarte în serios și nu contează cine face zgomot. Toată lumea trebuie să arate că își respectă vecinii".

Articole asemanatoare
Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
SCANDAL pe nuditate: Madonna vs Kim Kardashian! FOTO incendiare!

Loading...

Comenteaza acest articol

Madonna, reclamată din nou de vecini

by realitatea   1 min
0