Home > Lifestyle > Madonna se antrenează cu Power Plate!

Madonna se antrenează cu Power Plate!

Vedeta pop Madonna a stiut intotdeauna cum sa-si surprinda publicul prin prezenta nonconformista, plina de energie si conturata de o silueta fara cusur…Cu un tonus remarcabil si un trup de adolescenta, cantareata in varsta de 51de ani continua sa-si scrie legenda in top-uri.

Noi am descoperit insa secretul formelor de Hollywood! Si nu, nu este nici apa kabala, nici super diete.. Este vorba despre Power Plate – aparatul mult preferat de Madonna si formula revolutionara pentru un corp vesnic tanar.

Aparatele Power Plate functioneaza pe principiul antrenamentului pe baza de acceleratie (Acceleration Training), iar efectele lor au in vedere stimularea reflexelor naturale ale muschilor si tendoanelor. Altfel spus, aparatul pe care te urci sau pe care faci exercitiile emite o serie de vibratii care actioneaza asupra zonelor pe care vrei sa le lucrezi. Spre deosebire de antrenamentul clasic, in care doar 40% dintre fibrele musculare sunt puse in miscare, in antrenamentul cu Power Plate, pot fi activate pana la 97% din fibrele musculare. Astfel, in timpul antrenamentului, muschii vizati se vor contracta de 25 pâna la 50 de ori pe secunda, în functie de frecventa setata. 2-3 sedinte de numai 15 minute fiecare sunt suficiente pentru a antrena corpul, indiferent de zonele pe care vrem sa le lucram si problemele pe care vrem sa le corectam.

De cand Madonna a inceput acest tip de exercitii, Power Plate a devenit stilul preferat de antrenament al vedetelor de pretutuindeni – Julia Roberts, Kylie Minogue, Annie Lennox, Jean-Michel Jarre, Isabelle Adjani, Clint Eastwood, Brad Pitt si Printul de Wales, sunt doar cateva dintre celebritatile care folosesc Power Plate. In Romania vedete precum Amalia si Ilie Nastase, Luminita Anghel, Analia Selis folosesc cu succes aceasta tehnologie.


Articole asemanatoare
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
SCANDAL pe nuditate: Madonna vs Kim Kardashian! FOTO incendiare!
Dieta de 10 zile cu care a slabit MADONNA
Istoria coafurilor

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Madonna se antrenează cu Power Plate!

by admin   1 min
1