Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

Madonna va cânta pe scena concursului Eurovision, care se va desfășura în luna mai, la Tel Aviv, în calitate de invitat special. Onorariul cântăreței va fi de aproximativ 1 milion de dolari, scrie Variety. Suma va fi oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, potrivit ziarului israelian haaretz.com.

Cel mai probabil, Madonna va interpreta două melodii – un clasic din repertoriul ei și un nou single – în finala din 18 mai. Ea urmează să lanseze un nou album în acest an.

Publicaţia israeliană haaretz.com mai notează că producătorii Eurovision au avut discuţii îndelungate cu diva sexagenară în ceea ce privește noua piesă, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic.

Este de aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv. Nu este prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012. De asemenea, a mai vizitat Israelul și cu alte ocazii, datorate interesul său pentru Cabala.

Cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. În concurs s-au înscris 43 de țări, printre care și România. Eurovision a devenit un eveniment anual muzical apreciat în Europa încă de la începuturile sale, în naul 1956. Câștigătorul de anul trecut a fost israelianca Netta Barzilai, de 26 de ani, care a interpretat piesa „Toy”.

ARTICOLE SIMILARE

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Dora Constantinovici

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când Vlad Gherman i-a spus de relația cu Oana Moșneagu

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: Daniel Alexandru Dragomir, coregraful care predă lecții de zbor spre alte lumi

Ciocîrlan

Celebritățile „verzi” care îmbracă rochii durabile la Oscar

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 3)

realitatea

Ce au primit concurenții de la Survivor de mâncare cât au stat în Republica Dominicană

Andreea Damian

Scrie un comentariu