Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

Madonna va cânta pe scena concursului Eurovision, care se va desfășura în luna mai, la Tel Aviv, în calitate de invitat special. Onorariul cântăreței va fi de aproximativ 1 milion de dolari, scrie Variety. Suma va fi oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, potrivit ziarului israelian haaretz.com.

Cel mai probabil, Madonna va interpreta două melodii – un clasic din repertoriul ei și un nou single – în finala din 18 mai. Ea urmează să lanseze un nou album în acest an.

Publicaţia israeliană haaretz.com mai notează că producătorii Eurovision au avut discuţii îndelungate cu diva sexagenară în ceea ce privește noua piesă, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic.

Este de aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv. Nu este prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012. De asemenea, a mai vizitat Israelul și cu alte ocazii, datorate interesul său pentru Cabala.

Cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. În concurs s-au înscris 43 de țări, printre care și România. Eurovision a devenit un eveniment anual muzical apreciat în Europa încă de la începuturile sale, în naul 1956. Câștigătorul de anul trecut a fost israelianca Netta Barzilai, de 26 de ani, care a interpretat piesa „Toy”.

ARTICOLE SIMILARE

Nick Cave a publicat o scrisoare deschisă cu privire la doliul după fiul său

realitatea

Ce este și cum funcționează laminarea părului. Ce beneficii aduce pentru sănătate

Andreea Damian

Dieta cu spirulina, suc de Noni si apa alkalina – de la Miranda Kerr, model Victoria’s Secret

realitatea

Dilema bărbaților: cum le place femeilor, cu barbă sau fără?

Andreea Damian

Bomba! ANDREEA ESCA despre plecarea din PRO TV

Earth Hour 2018. Oamenii sting lumina, dar schimbările climatice se agravează

Andreea Damian

Scrie un comentariu