Home > Agenda > Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

Madonna

Madonna va cânta pe scena concursului Eurovision, care se va desfășura în luna mai, la Tel Aviv, în calitate de invitat special. Onorariul cântăreței va fi de aproximativ 1 milion de dolari, scrie Variety. Suma va fi oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, potrivit ziarului israelian haaretz.com.

Cel mai probabil, Madonna va interpreta două melodii – un clasic din repertoriul ei și un nou single – în finala din 18 mai. Ea urmează să lanseze un nou album în acest an.

Publicaţia israeliană haaretz.com mai notează că producătorii Eurovision au avut discuţii îndelungate cu diva sexagenară în ceea ce privește noua piesă, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic.

Este de aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv. Nu este prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012. De asemenea, a mai vizitat Israelul și cu alte ocazii, datorate interesul său pentru Cabala.

Cea de-a 64-a ediție a Eurovision Song Contest va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. În concurs s-au înscris 43 de țări, printre care și România. Eurovision a devenit un eveniment anual muzical apreciat în Europa încă de la începuturile sale, în naul 1956. Câștigătorul de anul trecut a fost israelianca Netta Barzilai, de 26 de ani, care a interpretat piesa „Toy”.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Eurovision
Roxen, reprezentanta României la Eurovision, a ajuns în atenția mass media internațională
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Eurovision
Cu ce piesă mergem la Eurovision şi cine a compus-o?

Comenteaza acest articol

Madonna va cânta pe scena Eurovision pentru un onorariu uriaș

by Andreea Damian   1 min
0