Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mai ţii minte trupa Sweet Kiss? Cum arată acum membrii ei și cu ce se ocupă ei în prezent. Schimbarea e fabuloasă!

La sfârşitul anilor ’90, trupa Sweet Kiss făcea furori cu hiturile „Alin, Alin“, „Floare albă, floare neagră“, „Plouă iar“, melodiile lor răsunând în toate discotecile.

În perioada de glorie, trupa era formată din trei membri: Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni şi Laurenţiu Vasioi. Formaţia s-a înființat în 1997, iar în 2004 s-a destrămat, fiecare dintre ei urmând cariere separate în muzică.

Irina și Nicoleta au continuat să cânte pe cont propriu. Laurențiu, inginer de profesie, a rămas tot în showbiz, dar nu ca solist. El a pus la dispoziția artiștilor scene pentru evenimente.

Laurențiu, Nicoleta și Irina, în emisiunea lui Cătălin Măruță

În 2016, Irina și Nicoleta s-au reunit, pentru un proiect muzical. Se numeau tot Sweet Kiss, dar trupa avea un nou look și un nou sound. În 2020, în perioada de lockdown, li s-a alăturat și Laurențiu și împreună au lansat piesa „Verde garofiță”, ilustrată de un videoclip online. „Am realizat un videoclip de pandemie”, mărturisește Irina.

Pandemia i-a prins în țară, dar și peste hotare. În ciuda tuturor restricțiilor și greutăților generate de criza Covid-19, cei trei au fost totuși foarte activi anul trecut. „În pandemie am filmat acasă un videoclip la piesa “Verde Garofiță”, am avut ceva emisiuni online, realizate de noi cu invitați celebri ca Liviu Vârciu, Pepe, N&D, Larisa Iordache, Ro-Mania, Class etc. Am participat ca și invitați la diferite emisiuni tv.”, a declarat Nicoleta pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată familia lui Mădălin Ionescu și ce au avut de sărbătorit

Tabu Tabu

Galeriile Artmark ⎪Artă Decorativă. Licitația de Mărțișor

Ciocîrlan

Meghan Markle a născut un băiețel. Motivul pentru care micuțul nu va fi prinț

Andreea Damian

Unde s-a retras cu familia Jorge și de ce surpriză neplăcută au avut parte

Tabu Tabu

Regina Elisabeta a II-a și semnificația ascunsă a celebrelor sale broșe

Andreea Damian

Caitlyn Jenner regretă că l-a susţinut pe Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu