Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mai ţii minte trupa Sweet Kiss? Cum arată acum membrii ei și cu ce se ocupă ei în prezent. Schimbarea e fabuloasă!

La sfârşitul anilor ’90, trupa Sweet Kiss făcea furori cu hiturile „Alin, Alin“, „Floare albă, floare neagră“, „Plouă iar“, melodiile lor răsunând în toate discotecile.

În perioada de glorie, trupa era formată din trei membri: Irina Pavlenco, Nicoleta Aneni şi Laurenţiu Vasioi. Formaţia s-a înființat în 1997, iar în 2004 s-a destrămat, fiecare dintre ei urmând cariere separate în muzică.

Irina și Nicoleta au continuat să cânte pe cont propriu. Laurențiu, inginer de profesie, a rămas tot în showbiz, dar nu ca solist. El a pus la dispoziția artiștilor scene pentru evenimente.

Laurențiu, Nicoleta și Irina, în emisiunea lui Cătălin Măruță

În 2016, Irina și Nicoleta s-au reunit, pentru un proiect muzical. Se numeau tot Sweet Kiss, dar trupa avea un nou look și un nou sound. În 2020, în perioada de lockdown, li s-a alăturat și Laurențiu și împreună au lansat piesa „Verde garofiță”, ilustrată de un videoclip online. „Am realizat un videoclip de pandemie”, mărturisește Irina.

Pandemia i-a prins în țară, dar și peste hotare. În ciuda tuturor restricțiilor și greutăților generate de criza Covid-19, cei trei au fost totuși foarte activi anul trecut. „În pandemie am filmat acasă un videoclip la piesa “Verde Garofiță”, am avut ceva emisiuni online, realizate de noi cu invitați celebri ca Liviu Vârciu, Pepe, N&D, Larisa Iordache, Ro-Mania, Class etc. Am participat ca și invitați la diferite emisiuni tv.”, a declarat Nicoleta pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, imagine rară alături de cei trei fii ai ei

Andreea Damian

Vara aceasta răcorește-te inteligent!

realitatea

Cum să te machiezi când este foarte cald?

Andreea Damian

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

N-ai să crezi ce a făcut Mihai Trăistariu în zi de alegeri

Tabu Tabu

TOP 10 Scene de sex live in filme artistice

realitatea

Scrie un comentariu