Home > Fără categorie > Maia Morgenstern divorteaza?

Maia Morgenstern divorteaza?

Dupa divortul-soc la Hollywood dintre Katie Holmes si Tom Cruise, iata ca a aparut si la noi vestea despartirii dintre Maia Morgenstern (50 de ani) si sotul ei, medicul Dumitru Baltateanu (44 de ani).

Duminică la prânz, sitelul www.raportmonden.ro a iscat vâlvă în lumea teatrului românesc cu ştirea: „Maia Morgenstern divorţează”. Se pare că între Maia Morgenstern şi soţul ei, Dumitru Băltăţeanu, interveniseră neînţelegerile de aproape un an, însă actriţa a sperat că îşi va putea salva căsnicia. Cel care a părăsit domiciliul conjugal, săptămâna trecută, şi care va depunde actele de divorţ este medicul neurochirurg de la Spitalul Elias din Capitală, Dumitru Băltăţeanu. De partea cealaltă, actriţa speră ca soţul ei să se răzgândească, până în toamnă, când va avea loc prima înfăţişare în procesul lor de divorţ.
Actriţa Maia Morgenstern şi medicul Dumitru Băltăţeanu s-au cunoscut în urmă cu peste 11 ani în oraşul francez Marsillia. Actriţa era în turneu cu Teatrul Bulandra, iar medicul Dumitru Băltăţeanu lucra la acea vreme ca neurochirurg la un spital din oraşul francez.
“M-a cucerit de nu m-am vazut. Ma reindragostesc, ma fascineaza, ma seduce si mi se face sete de sotul meu”, declara acum un an Maia. In februarie 2001 cei doi s-au casatorit, martori le-au fost Mircea Dinescu si sotia lui, iar in 2004, pe cand filma pentru lungmetrajul “Patimile lui Iisus”, Maia era deja insarcinata cu fiica acestuia, Isadora.


Loading...

Comenteaza acest articol

Maia Morgenstern divorteaza?

by   1 min
0