Tabu
Image default
PEOPLE

Maia Morgenstern, „mamă” pentru Airyen Vay, într-un videoclip internațional

Celebră atât în țara ei natală cât și la Hollywood, Maia Morgenstern a primit un nou rol într-un videoclip special, cel al unei soliste din România, dar care este stabilită în Los Angeles, California.

Actrița joacă rolul mamei eroinei principale interpretată de solista Airyen Vay, care vrea prin acest videoclip – „Breathe” – să transmită tinerilor un mesaj important. În noul videoclip, Airyen încurajează tinerii din toată lumea să-și facă vocea auzită. Mesajul rezonează cu siguranță cu toți ascultătorii mai ales cei care în prezent se simt prinși în așteptările și convingerile celor din jur.

Alături de Airyen apare și actrița Maia Morgenstern (59 de ani). Cu „Breathe”, Airyen Vay își continuă obiceiul de a-și folosi muzica pentru a transmite mesaje puternice. De data aceasta, cântăreața încurajează generațiile tinere să-și facă vocea auzită și să facă tot ce este necesar pentru a realiza o schimbare pozitivă în lume.

„În esență, această piesă este despre lupta pentru ceea ce este corect, indiferent de reacția celorlalți din jurul tău”. „Breathe” îi încurajează pe tineri să nu se lase sufocați de teama de a-i supăra pe ceilalți. Pentru a împărtăși mai bine mesajul puternic al acestei melodii, Airyen Vay a lucrat cu actrița Maia Morgenstern, care joacă rolul mamei care se luptă cu fiica rebelă să nu se ducă să protesteze.

„Clipul muzical e o poveste. O poveste de viață adevărată, o întâmplare aproape obișnuită. Cu bune, cu rele. Conflictul între generații, situațiile limită, tensionate între părinți și copii, sentimentul că nu te aude și, mai ales, nu te înțelege ființa cea mai apropiată: mama ta. Sau copilul tău. Senzația că strigătul de disperare sau de ajutor se topește, dispare fără urmă, fără ecou…parcă e purtat de vânt, spulberat. Și te întrebi, îndurerat, confuz, când și cum s-a căscat prăpastia asta între tine și cei dragi? De ce? Cum a fost posibil? Cine e vinovat? Cine are dreptate? Cine suferă cel mai tare? Oare mai există o șansă, o cale de comunicare? Poate doar dragostea, încrederea mai poate salva ceva? Nu, nu putem și nu trebuie să devenim alții decât suntem…Poate doar să ne oprim o clipă, să-l ascultăm și pe celălalt? Da, știu, o să-mi spuneți că ați mai auzit povestea asta de zeci de ori. Poate chiar așa este, poate de aceea acest videoclip este atât de adevărat. De sincer. De aproape. Între mine și Airyen a există o comunicare perfectă. Sincronizare ideală. Empatie. Concret? Am reușit să ne înțelegem foarte bine, să facem un schimb de idei la modul cel mai creativ. O înțelegere bazată pe respect și admirație. Iar acestea nu pot fi decât reciproce”, spune Maia Morgenstern.

La rândul ei solista spune: „Am scris refrenul acestui cântec acum 2 ani în mijlocul unui atac de panică. Eram singură și nu știam ce să fac, așa că am început să cânt, ca să mă liniștesc. Inspirația pentru versuri a venit la începutul acestui an și așa s-a născut cântecul”.

„Breathe” se găsește acum pe toate platformele muzicale globale, inclusiv Apple Music, Spotify și Amazon Music. În plus, fanii pot viziona videoclipul muzical direct pe YouTube. Poate cel mai ambițios proiect al ei de până acum, Airyen Vay speră că „Breathe” îi poate inspiră pe ascultători să aducă schimbări pozitive în lume.

„Breathe” a fost creat de o echipa impresionantă de oameni talentați. Douglas Martung a produs cântecul, mixing engineer Derek Ali și master engineer Chris Gehringer. Airyen Vay este născută în Botoșani, România, și în prezent locuiește în Los Angeles, California. Clipul a fost filmat cu ajutorul celor de Loops Production și a fost filmat la Castel Film Studios în București. Ca tânără artistă pop/R&B ea a început deja să-și facă un nume cu single-uri de succes precum „SAY” (2019) și „Love Me Like You’re High” (2021). Airyen Vay nu se teme niciodată să-și folosească muzică pentru a vorbi despre problemele mondiale presante și teme de iubire, egalitate și pace interioară.

ARTICOLE SIMILARE

Vedeta din Doctor Who, nevoită să adopte un anumit look ca să obțină un rol

Andreea Damian

Cum i-a cerut David Pușcaș iertare mamei Luminița Anghel

Tabu Tabu

Suma uriașă pe care Madonna o va primi ca să cânte la Eurovision

Andreea Damian

De ce Adelina Pestrițu nu mai pune poze cu fetița ei pe Instagram

Andreea Damian

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Andreea Damian

Scrie un comentariu