Home > Agenda > Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial

Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial

Maisie Williams

Maisie Williams, interpreta personajului Arya Stark din Game Of Thrones, a anunţat următorul ei proiect după finalizarea filmărilor la serial.

Acesteia i s-a oferit rolul principal într-o nouă comedie britanică. Two Weeks to Live este un serial de șase episoade produs de postul de televiziune Sky, care spune povestea unei tinere inadaptate social, trimisă de mama sa într-o zonă rurală îndepărtată, după ce tatăl ei a murit în circumstanțe misterioase.

Tânăra actriță o va interpreta pe Kim Noakes, o tânără care a trăit în izolare încă din copilărie, punând în practică tehnici bizare de supravieţuire, scrie Hollywood Reporter. Ajunsă la vârsta adultă, păşeşte pentru prima dată în viaţa reală pentru a demara o misiunea secretă în memoria tatălui său. Tânăra îi întâlneşte într-un bar pe Nicky şi Dave, consumă împreună câteva pahare şi pun la cale o farsă imprudentă, declanşând o serie haotică de evenimente, care le pune tuturor vieţile în primejdie şi testează tehnicile de supravieţuire ale lui Kim.

Maisie Williams, care a jucat-o pe Arya Stark timp de 8 ani în serialul de succes Game of Thrones, produs de HBO, spune că este pregătită pentru ceva nou. „Cred că există mult potențial la <<Two Weeks to Live>> și aștept cu nerăbdare să fac ceva fantastic cu această mare echipă”, a spus Maisie.

Maisie Williams, în rolul Aryei Stark

Maisie Williams (22 de ani) a spus într-un interviu pentru podcast-ul Happy Place că rolul Aryei Stark, pe care l-a interpretat pe parcursul adolescenţei, i-a afectat sănătatea mintală şi respectul de sine. Aceasta avea 13 ani când a început să joace în Game of Thrones şi o bună perioadă a fost tristă, după ce s-a simţit copleşită de criticile primite pe reţelele de socializare online. Deşi a încercat să le depăşească, actrița încă se mai gândeşte la comentariile care au rănit-o. „Încă zac în pat, la ora 11.00 noaptea, spunându-mi lucrurile pe care le urăsc la mine”, a povestit Williams.

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Game of Thrones
Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee
The Wheel of Time
The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Comenteaza acest articol

Maisie Williams din Game of Thrones, primul proiect după încheierea filmărilor la celebrul serial

by Andreea Damian   1 min
0