Tabu
Image default
FASHION

Maison Martin Margiela

În octombrie 2008 Maison Martin Margiela aniversează 20 de ani de existență. Cu această ocazie, Antwerp Fashion Museum prezintă o expoziție specială, MAISON MARTIN MARGIELA (20) The exhibition. Expoziția este deschisă până în 8 februarie 2009.

Martin Margiela a absolvit Antwerp Academy, secția modă, în anul 1988 și a lucrat ca asistent al lui Jean-Paul Gaultier. Împreună cu Jenny Meirens a fondat Maison Martin Margiela. Iar primul lor show de modă a a vut loc în octombrie al aceluiași an. Încă de la început Margiela a decis să lase moda să vorbească în locul său.

Toate interviurile sunt date în numele Casei, iar el nu apare niciodată în fotografii. Maison Martin Margiela este recunoscută pentru abordarea sa deconstructivista și folosirea materialelor second-hand. MAISON MARTIN MARGIELA (20) nu este o retrospectivă clasică ci abordează temele Margiela, incluzând imagini din show-rile de modă, creații, schițele vitrinelor și magazinelor, precum și ,,regulile de comunicare’’ atât de atipice ale Casei Margiela…

În exclusivitate pentru această expoziție, Maison Martin Margiela vine cu creații ediție-limitată care vor fi vândute pe durata întregii perioade de expunere, în recepția muzeului, într-un spațiu special amenajat. Vei putea ,,studia’’ și un catalog în limba engleză.

Mai multe detalii găsești aici.

Iar dacă nu ai timp să ajungi la Anvers, te poți delecta cu creații din ultima colecție Maison Martin Margiela la Raionul 4, din strada Nicolae Golescu 14-16, L-S între 12:00-20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams o înlocuiește pe Kendall Jenner în noua campanie Stuart Weitzman

Andreea Damian

Miranda Kerr pozeaza insarcinata si goala in W magazine

realitatea

Brooke Shields, model de lenjerie intimă pentru cea mai nouă colecție semnată Kim Kardashian

Andreea Damian

Marie Kondo e autoarea unui potop de donații de haine pe care nimeni nu le vrea

realitatea

Și-a reciclat hainele vechi și le-a transformat în ceva incredibil

Andreea Damian

Descopera ce muze ii inspira pe designerii cunoscuti!

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu