Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Majda a ajuns la cuțit! Ce a pățit vedeta

Una dintre vedetele de televiziune și actrițele mulatre de la noi și-a șocat fanii după ce a scris un mesaj pe rețelele de socializare de pe un pat de spital din Istanbul. Majda Aboulumosha a plecat în Turcia după ziua ei, căci pe 14 octombrie a împlinit 33 de ani și a decis să este timpul pentru o schimbare de look.
“Încă puțin și întru în operație. O să fac o mastopexie. Momentan nu mă încearcă nicio emoție, nu-mi dau seama dacă se datorează faptului că știu că sunt pe mâini foarte bune sau pur și simplu ăsta îmi e felul, să îmi păstrez calmul. Am luat această decizie după multe consultații. Am ales să vă spun, pentru că mă urmăriți de atâta timp și v-ați obișnuit cu sinceritatea mea. Sunt convinsă că sunt multe femei care își doresc să facă acest pas și poate că nu au avut curajul sau nu au știut unde să meargă.

majda aboulumosha pe patul de spiatal Părerea mea este să cereți întotdeauna mai multe opinii, să vorbiți cu medicul și să mergeți acolo unde vă simțiți în siguranță. Deși @ensar_duman îmi este un prieten foarte bun, mi-a zis să merg acolo unde simt, să vorbesc cu medicii și să iau cea mai bună decizie pentru mine. Așa am făcut, doar că siguranța mea este la @esteworld. Nu este prima dată când vin, iar dacă mă întorc e clar că aici simt că medicii sunt foarte atenți cu mine, foarte stricți și fac totul pentru a face că frumusețea estetică să fie una, in primul rând, sănătoasă. Va mulțumesc pentru susținere”, a scris vedeta. Apoi am aflat că după ce a slăbit 20 de kilograme și și-a făcut un lifting mamar ca decolteul să arate bine și să se simtă bine ca femeie.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Apuseni (episodul 2)

realitatea

Următorul James Bond va fi de culoare

Andreea Damian

Cum arată Eugenia Șerban, după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

Pantone lansează o nouă culoare îndrăzneață pentru a combate tabuurile legate de menstruație

Andreea Damian

Imagini impresionante cu vila lui Dani Oțil din Corbeanca

Andreea Damian

Scrie un comentariu