Tabu
Image default
PEOPLE

Majda a sărbătorit 3 ani de relație la munte

Anul acesta a fost unul plin pentru fosta actriță din “Regina” și “Aniela” și fosta prezentatoare de televiziune. Pentru că Majda Aboulumosha a trecut printr-o operație la sâni, s-a specializat și mai mult în prăjituri, a renunțat la colaborarea cu un post tv și zilele trecute a avut parte de o aniversare specială.
Actrița și vedeta tv împreună cu iubitul ei Mihai Ștefan, au sărbătorit 3 ani de relație într-un mod cu totul special. Cei doi au sărbătorit la Poiana Brașov, în natură, un weekend de poveste, departe de haosul din capitală. “Este prima mini vacanță după operație, în Poiana Brașov.

mihai-majdaNe-am gândit că ar fi frumos să sărbătorim 3 ani de relație, pe care îi împlinim zilele acestea, într-un loc plin de natură și de poveste”, a povestit actrița și vedeta tv. Majda a primit acest cadou frumos din partea Vip Business Voyage iar la hotelul unde s-au cazat, la cină, fosta actriță a primit o dedicație din partea celor de la taraful lui Viorel Bogățeanu. După câteva zile de vis Majda s-a întors la afacerea ei cu prăjituri și ne-a povestit că se simte bine după operație și că, din păcate nu se gândește la căsătorie și nici la alți copii, având deja unul, o fiică Jaqueline.

ARTICOLE SIMILARE

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

Pharrell Williams, Kevin Hart și Minnie Driver au împărțit mii de mese gratuite persoanelor fără adăpost

realitatea

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio are o relație cu fiica lui Al Pacino

Andreea Damian

Secretele de frumusețe ale prezentatoarei Corina Caragea

Tabu Tabu

Ramona Păun și-a amânat nunta cu nepotul actorului George Mihăiță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu