Home > Vedete > Majda Aboulumosha, momente de fericire în viața ei

Majda Aboulumosha, momente de fericire în viața ei

majda aboulumosha si fiica ei jaqueline

Îndrăgita actrița de telenovele și prezentatoare de televiziune are parte de momente frumoase în carieră dar mai ales în viață particulară. Pentru că Majda Aboulumosha nu numai că avut parte de un nou proiect de televiziune, alături de colegul Andrei Ștefănescu iar zilele trecute și-a sărbătorit fiica.
Majda Aboulumosha și-a sărbătorit fiica, pe Jaqueline, alături de cei dragi. Mai mult, actrița și vedetă de televiziune a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializaare.

tort jaqueline

tort jaqueline

“La mulți ani, păpușica mea! Ora 10:55, este o ora specială pentru mine ! Atunci ai venit tu pe lume, copilul mea. Te-am dorit de când eram mică, cam de vârsta ta eram când mi-am spus “ eu când o să fiu mare o să mă fac mama “ și m-ai făcut ! De atunci viața mea s-a schimbat și îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ține. Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar că să te am în viața mea. Învăț atât de multe lucruri de la ține și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple.

majda si fiica ei au sarbatorit

majda si fiica ei au sarbatorit

Fac tot ce pot să-ți fiu mama bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu. M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroina, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru ține, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a stă departe de lucruri negative! Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă ține chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine ! E prima aniversare în izolare și atât de restrânsă, dar e cu multă iubire, exact cum îți place ție! #myall #mygirl #myeverything #mylove #happybirthday”, a scris vedetă pe pagină ei de socialziare.

Articole asemanatoare
majda-aboulumosha
Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu coronavirus
majda-aboulumosha
Majda Aboulumosha, mesaj emoționant împotriva rasiștilor

Comenteaza acest articol

Majda Aboulumosha, momente de fericire în viața ei

by Tabu Tabu   1 min
0