Tabu
Image default
BEAUTY

Make-up artist-ul roman la LIFE BALL 2015

Make-up artist-ul roman, Alina Brailescu, a facut parte din staff-ul tehnic, asigurand machiajul in cadrul celui mai mare eveniment caritabil European, Life Ball, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru persoanele cu HIV/SIDA. Ce-a de 23-a editie a avut loc sambata, 16 mai, evenimentul fiind gazduit de primaria orasului Viena.

Oportunitatea de a participa la acest eveniment vine dintr-o colaborare mai veche cu make-up artist-ul international, Einat Dan, la a carei invitatie a raspuns pozitiv.

“Extravaganta, diversitate si caritabil, acestea sunt cuvintele care definesc evenimentul. Nu am stiut la ce sa ma astept, surpriza a fost pe masura asteptarii, iar faptul ca am avut sansa sa fac parte din staff, dar mai ales sa lucrez din nou cu Einat Dan, pentru mine este o onoare si cu siguranta va ramane in topul amintirilor mele.” spune Alina Brailescu.

Inca din 1993, cand a fost organizat pentru prima data, fiecare editie a Life Ball a fost tematica, iar anul acesta organizatorii s-au lasat inspirati de Roma Antica, tema fiind “Ver Sanctum” simbolizand Sarbatorile Primaverii – intoarcerea la viata a naturii. Dress code-ul in ceea ce priveste tinuta, machiaj si hair au fost dictate de tematica evenimentului – GOLD.

Vedete ca Dita Von Teese, Paula Abdul, Kelly Osbourne, Sean Penn, Mary J. Blige, Carmen Electra au respectat dress code-ul si au venit imbracate in tinute gold. Evenimentul a fost deschis cu o prezentare a designer-ului Jean Paul Gaultier iar Conchita Wurst, castigatorul Eurovisionului din 2014, a avut un recital de vis.

Make-up staff-ul din care a facut parte si Alina Brailescu, a avut in jur de 80 de persoane, acestea au fost impartite pe mai multe echipe. Echipa Alinei s-a ocupat de machiajul celor mai importanti membri din show.

Alina Brailescu, este make-up artist, specializat mai ales pe zona de beauty si fashion, cu o experienta de peste 14 ani in machiaj. De-a lugul carierei sale a colaborat cu designeri autohtoni, reviste glossy, a realizat imaginea a numeroase brand-uri locale si a asigurat machiajul pentru show-uri de moda ca Avanpremiere Fest, Soiree de la Mode sau Pasarela. Din 2012 are propria scoala de machiaj unde preda cursuri atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți usuci părul fără să-l deteriorezi? Tehnica folosită de hairstiliști

Andreea Damian

Care e povestea cu Daith Piercing-ul sau cercelul din helix: Ghid despre durere și riscuri

realitatea

Victoria’s Secret vinde fantezii periculoase

Andreea Damian

Cometice de lux. Origine naturală controlată

realitatea

11 greseli de frumusete pe care e posibil sa le faci

Raquel Zimermann în revista W, august ’09

realitatea

Scrie un comentariu