Home > beauty > Make-up tips de vară

Make-up tips de vară

1. Nu mai folosi fond de ten! Cu cât tenul este mai natural, cu atât este mai bine. Aplică mai bine o pudră ușoară și încearcă să dai strălucire chipului cu un blush mineral. Te asigur că vei radia.

2. Nu uita de pudra bronzantă pe care o poți aplica peste tot. Mie îmi place să o aplic pe pomeți, pe pleoapa superioară, pe umeri și pe decolteu.

3. Ce se potrivește cu pielea bronzată mai bine decât un gloss strălucitor? Alege o nuanță delicată care să pună în evidență tenul bronzat.

4. O umbră de bej deschis chiar sub sprâncene este exact ce ai nevoie pentru ca atenția celor din jur să se îndrepte spre ochi.

5. Sunt o împătimită a mascarei, niciodată nu ies din casă fără să aplic pe gene un strat. Vara este de preferat să folosești o mascara rezistentă la apă. Nu cred că vrei să arăți ca un clown din cauza transpirației care face ca tușul să se prelingă pe față.

6. Cel mai important sfat pentru vară este foarte simplu. Relaxează-te, bucură-te de timpul liber împreună cu familia și prietenii, trăiește fiecare clipă la maxim pentru că, din păcate, vara durează cel mult 4 luni.

Articole asemanatoare
machiaj
7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc
coafuri
Coafuri și machiaj pentru Ziua Îndrăgostiților: 10 idei romantice
machiaj
Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă

Comenteaza acest articol

Make-up tips de vară

by realitatea   1 min
0