Home > Fără categorie > MALINA OLINESCU nu s-a sinucis! NOI DETALII

MALINA OLINESCU nu s-a sinucis! NOI DETALII

Chiar dacă toată lumea era convinsă că Mălina Olinescu s-a sinucis și chiar a fost înmormântată ca o sinucigașă, ultimul raport al medicilor legiști nu exclude varianta unui accident în cazul morții cântăreței.

Potrivit medicilor legiști, al căror raport a fost publicat de ziarul “Ring”, există posibilitatea ca alcoolul în combinație cu midazolamului, medicament găsit în stomacul Mălinei Olinescu, să fie motivul pentru care cântăreața nu mai era lucidă în momentul în care s-ar fi așezat pe balustrada balconului și să se fi produs astfel un accident.

“Combinaţia de alcool etilic şi midazolam în cazul «Mălina Olinescu», la valorile determinate toxicologic la cadavru, a putut determina, în perioada premergătoare decesului, apariţia unei dezorientări temporo-spaţiale” , scriu medicii legiști.

Potrivit primelor informații Mălina Olinescu s-a sinucis pe 12 decembrie anul trecut, aruncân- du-se de la etajul 6 al blocului în care locuia. Cântăreaţa, care avea 37 de ani, nu a lăsat nici un bilet de adio.
Mai mult: LOVITURĂ DE TEATRU în cazul MORŢII MĂLINEI OLINESCU! Legiştii aruncă BOMBA – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

MALINA OLINESCU nu s-a sinucis! NOI DETALII

by   1 min
0