Home > Slider > Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

maluma

Maluma se gândește să cucerească topurile muzicale cu Selena Gomez, asta după ce colaborarea cu Shakira au avut mare succes. Artistul columbian i-a făcut deja o propunere fostei prințese Disney, dar nu se aștepta la un asemenea răspuns.

Prezentă la premiera animației Hotel Transylvania 3, focoasa brunetă, în vârstă de 26 de ani, a făcut o declaraţie de-a dreptul neașteptată: „Mi-ar plăcea să colaborăm, dar pentru mine femeile sunt foarte importante. Atât voi declara despre acest subiect. Feminismul este prezent în viața mea și așa vreau să rămână”.

Zvonurile legate de o eventuală colaborare între Maluma și Selena au apărut încă de anul trecut, când cei doi și-au dat follow reciproc pe Instagram. Maluma a pus punctul pe ”i” și și-a dezvăluit intențiile, într-un interviu pentru Entertainment Tonight: ”Selena, care mai e statusul? Am luat legătura. I-am spus că vreau să lucrez cu ea, dar nu știu de ce lucrurile stau pe loc. Ea lucra la album, știu asta, dar ar fi o plăcere să am ocazia să lucrez cu ea”, a spus Maluma.

Din cauza versurilor misogine, Maluma a avut numai de pierdut. Ca atare, vedete de succes și cu mare priză la public îl refuză categoric pe șarmantul Maluma. Până una-alta, cântărețul cucerește în continuare topurile alături de Shakira și cea mai nouă piesă a lor – ”Trap”.

Articole asemanatoare
pijamale
Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii
social media
A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri
madonna
Madonna dezvăluie adevăratul motiv care a determinat-o să lanseze un album nou
Celebritati nascute pe 22 iulie!

Maluma, refuzat de Selena Gomez. Ce propunere incendiară i-a făcut artistul

by Andreea Damian   1 min
1