Home > Fără categorie > Mama lui Michael Jackson a dispărut!

Mama lui Michael Jackson a dispărut!

“Un nepot al familiei Jackson a anunţat dispariţia bunicii Katherine, după ce nu au mai reuşit să dea de ea timp de o săptămână. Raportul către poliţie este urmarea unei scrisori deschise, în care două fiice – Rebbie şi Janet – şi trei băieţi – Jermaine, Randy şi Tito – acuză faptul că mama lor de 82 de ani a fost “maltatată” de John Branca şi John McClain, executorii testamentari şi din cauza stresului indus a suferit un accident vascular.

Paris Jackson, fiica în vârstă de 14 ani a cântăreţului Michael Jackson, a spus că unchiul ei Randy a minţit atunci când a declarat că bunica ei Katherine a suferit un “mini-accident vascular cerebral”.

Fiica megastarului a postat, miercuri, pe Twitter o serie de mesaje la adresa unuia dintre unchii ei celebri. “Îi voi apăra pe membrii familiei mele din toate puterile, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alţi membri ai familiei”, a spus Paris Jackson, referindu-se la scrisoarea în acre unchii şi mătuşile ei au cerut demisia lui John Branca şi John McClain din funcţiile lor de executori ai testamentului lui Michael Jackson.

Katherine Jackson a primit custodia celor trei copii ai megastarului după moartea cântăreţului, care s-a produs în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

Paris se teme că autorităţile americane vor considera că bunica ei este prea slăbită şi ar putea să decidă ca ea şi ceilalţi doi fraţi ai ei, Prince şi Blanket, să primească un alt tutore”.

Mai mult pe libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Mama lui Michael Jackson a dispărut!

by   1 min
1