Home > Fără categorie > Mama lui Michael Jackson, data DISPARUTA

Mama lui Michael Jackson, data DISPARUTA

Dramă în familia regretatului muzician Michael Jackson. Katherine Jackson a fost dată dispărută de poliţia din Los Angeles după ce copiii megastarului nu au reuşit să o contacteze toată săptămâna.

“Pot să confirm faptul că există o declaraţie prin care se raportează dispariţia unei persoane, depusă aseară, de unul dintre nepoţii doamnei Katherine Jackson, Trent Jackson, după ce acesta nu a reuşit să îşi vadă bunica şi nici să o contacteze timp de o săptămână. Cazul va fi preluat de poliţiştii de la Departamentul pentru crime şi persoane dispărute, care se vor ocupa de această investigaţie”, a declarat ofiţerul de poliţie Josh Thai pentru RadarOnline.com.
Potrivit unor declaraţii făcute de avocata familiei, Katherine ar fi plecat pe 15 iulie spre oraşul Albuquerque, statul New Mexico, pentru a asista la un concert al grupului Jackson Brothers, programat pe 17 iulie. Începând de atunci, Paris, Prince şi Blanket au tot încercat să ia legătura cu ea, în fiecare zi, însă fără sorţi de izbândă. “Li s-a spus că ea nu poate fi contactată. Sunt îngrijorată pentru sănătatea şi siguranţa ei”, a relatat avocata Sandra Rivera pentru CNN. Aceasta a specificat totodată că mama cântăreţului nu a petrecut niciodată mai mult de 24 de ore departe de nepoţii ei sau fără să vorbească cu ei în fiecare zi la telefon


Loading...

Comenteaza acest articol

Mama lui Michael Jackson, data DISPARUTA

by   1 min
0